Διεθνής παίκτης της ΑΕΚ για τον Ολυμπιακό!

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που έχει προκαλέσει εντύπωση με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις, φέρεται σύμφωνα με τον μάνατζερ του, να απασχόλησε τον Ολυμπιακό πριν από λίγους μήνες! Διαβάστε ποιος είναι.

Διεθνής παίκτης της ΑΕΚ για τον Ολυμπιακό!
aek olympiakos martins didac mantalos ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αποκαλυπτικός σε ΜΜΕ της πατρίδας του ο εκπρόσωπος του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος τόνισε πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για τον πελάτη του πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα την περίοδο του ντέρμπι με την ΑΕΚ ( 3-0 νίκη για τους ερυθρόλευκους)!

Ο 30άχρονος άσος ξεχώρισε σαν τη μύγα μέσα στο γάλα στο παιχνίδι και όπως είχε αποκαλύψει το Ευαγγέλιο τον Οκτώβριο , τόσο ο Πάουλο Μπέντο όσο και αρκετοί μέσα από το στρατόπεδο των κόκκινων μιλούσαν εγκωμιαστικά για τον Ουκρανό.

Βέβαια, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ατζέντης του ξεκαθάρισε πως ο παίκτης έχει υπογράψει συμβόλαιο 2+1 χρόνια με την ΑΕΚ, οπότε δύσκολα θα μπορούσε να αποχωρήσει ειδικότερα σε μία ανταγωνιστική ομάδα στην Ελλάδα.

Αυτή τη στιγμή, πάντως, ο έμπειρος αμυντικός είναι στα... πιτς, δείχνοντας πως οι τραυματισμοί του παρελθόντος τον κυνηγούν ακόμα ( έχει χάσει 10/19 παιχνίδια της Ένωσης).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιατί τρελάθηκαν στον Ολυμπιακό με Τσιγκρίνσκι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK