Δύο άνθρωποι των Μπακς στις προπονήσεις της Εθνικής

Οι Αμερικανοί, ως γνωστόν, δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη τους. Πόσω μάλλον όταν επενδύουν χρήματα και μάλιστα πολλά.

Οι Μπακς έχουν επενδύσει (όχι μόνο χρήματα αλλά προσδοκίες) στις πλάτες και το αστείρευτο ταλέντο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, γι' αυτό φροντίζουν να μην τον αφήνουν ποτέ...μόνο, ούτε καν στις προπονήσεις της Εθνικής.

Εδώ και ημέρες βρίσκονται στην Αθήνα δύο άνθρωποι των Μπακς (ένα από τα μέλη του τεχνικού τιμ και μία γυναίκα) οι οποίοι παρακολουθούν επισταμένως την προετοιμασία της Εθνικής έχοντας τα μάτια τους πάντα πάνω στον Giannis.

Κρατούν σημειώσεις, παρακολουθούν ό,τι έχει να κάνει με τον Ελληνα σούπερ σταρ και φυσικά αναφέρουν στο τεχνικό τιμ των Μπακς το οποίο περιμένει με αγωνία το τέλος των...εθνικών υποχρεώσεων του Γιάννη για να τον φιλοεξενήσουν και πάλι στις τάξεις τους.

Ο Αντετοκούνμπο είχε μάλιστα μία μικρή συζήτηση με τα μέλη της ομάδας του μετά την media day της Εθνικής την Τρίτη στο ΟΑΚΑ.

Εννοείται ότι οι Αμερικανοί δίνουν το παρών στις προπονήσεις της "επίσημης αγαπημένης" έχοντας εξασφαλίσει την άδεια του Φώτη Κατσικάρη και της ΕΟΚ με την οποία οι Μπακς έχουν από καιρό επίσημη αλληλογραφία.

 

Ν.Γ.