Δύο φωτογραφίες, μία ιστορία, μία φιλία...

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ έχει καταγράψει πολλές και σημαντικές διακρίσεις. Αυτό δεν οφείλεται μόνο στο ταλέντο ή τις ικανότητες των παικτών της, αλλά και στο γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια δημιουργήθηκαν πολλές στενές φιλίες.

Βασίλης Σπανούλης, Νίκος Ζήσης και Γιάννης Μπουρούσης γεύθηκαν πολλές διακρίσεις με τη γαλανόλευκη φανέλα, προτού η μοίρα τους φέρει να την ξαναφορέσουν για τελευταία φορά την ίδια ημέρα (17/9/2015).

Δέκα χρόνια παρά οκτώ ημέρες νωρίτερα, οι τρεις σπουδαίοι άσοι πανηγύριζαν την κατάκτηση του Eurobasket στο Βελιγράδι. Εν προκειμένω, δεν κατάφεραν να πάρουν κάποιο μετάλλιο στη Λιλ, αλλά ίσως η φωτογραφία που τους δείχνει αγαπημένους να έχει μεγαλύτερη αξία.

Διαβάστε ακόμη:

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΑΝΤΙΟ: Τέλος ο Σπανούλης από την Εθνική (VIDEO)

Αγκαλιασμένη η "παλιά φρουρά" στον εθνικό ύμνο

Τέλος από την Εθνική και οι Ζήσης-Μπουρούσης

Μ.Α.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!