Δύσκολες ώρες για τον Παναγιώτη Γιαννάκη

Στην Αθήνα επέστρεψε άρον-άρον ο Παναγιώτης Γιαννάκης την Δευτέρα.

Καμιά φορά η ζωή παίζει άσχημα παιχνίδια. Ο Έλληνας κόουτς πληροφορήθηκε στο Λιλ το θάνατο της μητέρας του, Καλλιόπης Γιαννάκη, και φυσικά πήρε το πρώτο αεροπλάνο για την Ελλάδα έτσι ώστε να δώσει το παρών στη νεκρώσιμη ακολουθία.

Ολα αυτά τρεις ημέρες μετά από τη γέννηση του δεύτερου εγγονιού του. Οι δύο όψεις της ζωής.

Θυμίζουμε πως ο Παναγιώτης Γιαννάκης είχε αναλάβει το ρόλο του σχολιαστή στα ματς της Εθνικής στην φάση των ομίλων του Eurobasket στο Ζάγκρεμπ για λογαριασμό του "OTE TV".

Σύσσωμος ο μπασκετικός κόσμος εύχεται συλλυπητήρια στον Παναγιώτη Γιαννάκη για το χαμό της μητέρας του.

Σημειώνεται πως η κηδεία της Καλλιόπης Γιαννάκη θα γίνει την Τρίτη (15/9) στις 11.00.

Η μοίρα ήταν σκληρή για την οικογένεια Γιαννάκη μετά το 2000 και πριν στεγνώσουν τα δάκρυα από τη μία απώλεια, ερχόταν η επόμενη.

Πριν από δεκαπέντε χρόνια, ο Έλληνας κόουτς θρήνησε τον χαμό του αδελφού του, Γιάννη, σε αυτοκινητικό δυστύχημα στην Κακιά Σκάλα και ακολούθησαν οι απώλειες του Βασίλη Γιαννάκη το 2005 και του Αγγελου το 2008.

Δύο χρόνια μετά ήρθε και ο χαμός του τέταρτου και τελευταίου αδελφού του, Νίκου, ο οποίος "γονάτισε" τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Η ειρωνεία είναι ότι τα τρία από τα τέσσερα αδέλφια του πρώην εκλέκτορα της Εθνικής, "προδόθηκαν" από την καρδιά τους.

Ν. Γ.

Διαβάστε ακόμη:

Μόουζες Μαλόουν: Ο Μωυσής του μπάσκετ και μέντορας των Ολάζουν και Μπάρκλεϊ

Αποκαλυπτικός Τζέραρντ: "Κανείς σαν τον Σουάρες, τρελός ο Μπαλοτέλι"

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.