Έφυγαν από ΠΑΟ/ΟΣΦΠ για καλύτερα και πέφτουν στην τρίτη κατηγορία!

Δυο σούπερ ταλέντα που αγωνίστηκαν σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αποχώρησαν φέρνοντας στα ταμεία των δυο συλλόγων περισσότερα από 4.000.000€, όμως κάτω από την ίδια στέγη πλέον παλεύουν για την παραμονή στη... δεύτερη κατηγορία! Διαβάστε ποιοι είναι.

Έφυγαν από ΠΑΟ/ΟΣΦΠ για καλύτερα και πέφτουν στην τρίτη κατηγορία!
panathinaikos olympiakos ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το καλοκαίρι του 2013 ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Αλαφούζου, όπως και σήμερα, αντιμετώπιζε πρόβλημα... ρευστότητας στα ταμεία του. Μία πρόταση από την Αγγλία, που έφερε ο agent Πολ Κουτσολιάκος, ωστόσο, έδωσε μεγάλη ανάσα και τη δυνατότητα για να γίνουν σημαντικές προσθήκες και να καλυφθούν εκκρεμότητες.

Βλέπετε, η Σάντερλαντ κατέθεσε πρόταση 3.000.000€ ( συν μπόνους) για την αγορά του Χάρη Μαυρία, ο οποίος φυσικά την δέχθηκε και κυνήγησε το όνειρο της Πρέμιερ Λιγκ. Στην Αγγλία δεν μπόρεσε να στεριώσει, με αποτέλεσμα να επιστρέψει με δανεισμό στους πράσινους και στη συνέχεια να δοθεί εκ νέου δανεικός στην Γερμανία.

Την ίδια πάνω-κάτω περίοδο ένας πιτσιρικάς από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού έψαχνε χρόνο συμμετοχής, οπότε οι ερυθρόλευκοι τον δάνεισαν σε Πανιώνιο, Άρη και Εργοτέλη. Το 2015, ωστόσο, πήγε και ο Διαμαντάκος στην Γερμανία, όπου λίγο αργότερα έμεινε με κανονική μεταγραφή, το ύψος της οποίας αγγίζει το 1.500.000€ ( υπάρχει η φήμη για ποσοστό μεταπώλησης).

Ποια είναι αυτή η ομάδα που πλέον αγωνίζονται μαζί Μαυρίας και Διαμαντάκος; Η Καρλσρούη που βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Δυστυχώς για τους δυο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, η πορεία της είναι τραγική.Έχει να κερδίσει εδώ και επτά σερί αγώνες, με αποτέλεσμα να κατρακυλήσει στην 15η θέση, μία πάνω από τα μπαράζ για παραμονή και ένα πόντο μακριά από τη θέση που οδηγεί την 3η κατηγορία!

Πρέπει πάντως να σημειώσουμε πως και τα δυο Ελληνόπουλα αγωνίζονται συχνά. Ο Διαμαντάκος μετρά 17 συμμετοχές με 5 γκολ και ο Μαυρίας 13 συμμετοχές χωρίς γκολ και ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως η χρηματιστηριακή αξία του Μαυρία έχει κατρακυλήσει στις 750.000, όταν στις 18 Σεπτεμβρίου του 2013 είχε φτάσεθ στην κορυφαία της τιμή, 3 εκατ. ευρώ.

Κάτι μας λέει πως σύντομα μπορεί κάποιος ή και τους δύο, να τους ξαναδούμε στην... μαμά πατρίδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK