Ενα μεγάλο δικαστικό καλοκαίρι στο μαγικό κόσμο της superleague

Ορεξη να έχετε και να έχουμε...Οχι για ποδόσφαιρο βέβαια αλλά για δικαστικά θρίλερ μέσα στο καυτό καλοκαίρι για τις ομάδες που θα πάρουν ή δεν πάρουν την πολυπόθητη άδεια.

Εσχάτως διακινούνται πολλά σενάρια που έχουν να κάνουν με την πιθανότητα μη αδειδότησης για κάποιες από τις ομάδες της Superleague. 

"Φωτογραφίζονται" ιδιαίτερα δύο από αυτές των οποίων στελέχη "πρωταγωνίστησαν" στο σκάνδαλο Κοριόπολις και οι πληροφορίες, που εκπορεύονται από γνωστά δικηγορικά γραφεία, χαρίζουν ελπίδες ακόμη και σε ομάδες της Β' Εθνικής που δεν θα εξασφαλίσουν αγωνιστικά την άνοδό τους.

Τα νομικά επιτελεία των εν λόγω ΠΑΕ βρίσκονται από την πλευρά τους σε κατάσταση επιφυλακής καθώς είναι πολύ πιθανό να έχουμε πολύ μακρύ δικαστικό καλοκαίρι κατά το οποίο οι μονομάχοι αναμένεται να παίξουν τα ρέστα τους για μία θέση στον ήλιο της Superleague.

Κατά τα άλλα τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο κρίνονται στο χορτάρι, στους αγωνιστικούς χώρους. Ετσι είναι, αν έτσι νομίζουμε...

Ν.Γ.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.