Έναν "πράσινο" και έναν "Περιστεριώτη" τσέκαρε η Γκενκ!

Η Γκενκ είχε άνθρωπό της στις εξέδρες την ώρα του Ατρόμητος-Παναθηναϊκός, ο οποίος γέμισε με σημειώσεις το μπλοκάκι του αναφορικά με τον Λουντ και τον Ουάρντα. Διαβάστε λεπτομέρειες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΛΟΥΝΤ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΛΟΥΝΤ EUROKINISSI

Πάνω από δέκα σκάουτς βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (25/11) στο Δημοτικό Περιστερίου, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό.

Οι περισσότεροι εξ’ αυτών μάλιστα, είχαν φυλάξει… κάβα "αποστολή" και την Κυριακή, για να δουν από κοντά το ματς του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ, ενώ κάποιοι θα κλείσουν το τριήμερο το βράδυ της Δευτέρας με το ΑΕΚ-Πλατανιάς.

Απ’ τις παρουσίες που… ξεχώρισαν στο Περιστέρι ήταν αυτή του ανθρώπου της Γκενκ, ο οποίος γέμισε ένα… μπλοκάκι με σημειώσεις, με παίκτες και των δύο ομάδων.

Από τον Παναθηναϊκό εκεί που στάθηκε περισσότερο ήταν στον Ρόμπιν Λουντ (που είναι αλήθεια πως τα πήγε πολύ καλά σαν κεντρικός μέσος), για τον οποίο συγκέντρωνε και μετά τον αγώνα πολλές πληροφορίες ως προς το status του με τον Παναθηναϊκό και το συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Από τον δε Ατρόμητο, το "μάτι" που έπεσε περισσότερο στον Ουάρντα, για τον οποίο είχε κάνει ήδη… homework, έχοντας συγκεντρώσει πληροφορίες, όμως δεν… ξετρελάθηκε με την εικόνα του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού ο οποίος κινήθηκε σε… ρηχά νερά, μολονότι είχε 2-3 καλές στιγμές και μικροξεσπάσματα μέσα στο ματς.

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK