Επίκειται συνάντηση με Βασιλειάδη για ποδηλατοδρόμιο

Η πρόταση της ΑΕΚ για να αποκτήσει το ποδηλατοδρόμιο και να το χρησιμοποιήσει ως έδρα (που πάντως δεν έχει υποβληθεί ακόμα σύντομα) θα τεθεί επί τάπητος επίσημα και σε... κομματικό επίπεδο (σε ότι αφορά το κυβερνών κόμμα).

Το αθλητικό τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντηθεί σύντομα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη για να συζητήσουν, εκτός των άλλων, και αυτό το ζήτημα που όπως είναι λογικό απασχολεί εντόνως.

Μέχρι στιγμής ουδείς έχει δώσει στίγμα των επιθυμιών του, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και ότι θα υπάρξει κουβέντα με ανοιχτά χαρτιά.

Θυμίζουμε ότι το αθλητικό τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε για πρώτη φορά για το θέμα το πρωί της Πέμπτης με δήλωση του συντονιστή Τάσου Πανταζίδη.

N.Γ.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.