ΕΠΙΚΟΣ Αλέφαντος: Θεϊκές ατάκες και κοιλιακοί στην TV

Καλεσμένος στην εκπομπή "The 2Night Show" του ΑΝΤ1 ήταν το βράδυ της Τετάρτης (9/3) ο Νίκος Αλέφαντος και μίλησε για όλους και για όλα. Τα παιδικά του χρόνια στα Εξάρχεια, η σχέση του με τις γυναίκες, ιστορίες για Ολυμπιακό, η αντιπαλότητα με Παναθηναϊκό, η επίδειξη... κοιλιακών και πολλά ακόμη. Απολαύστε τον.

ΕΠΙΚΟΣ Αλέφαντος: Θεϊκές ατάκες και κοιλιακοί στην TV

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "The 2Night Show" στον ΑΝΤ1 εμφανίστηκε ο Νίκος Αλέφαντος, προσφέροντας μια απολαυστική συνέντευξη.

Ο 76χρονος πλέον πρώην προπονητής μίλησε για όλους και για όλα. Παράλληλα αποκάλυψε το μυστικό που τον κρατάει ορεξάτο και δυνατό σε αυτή την ηλικία: " Τρέχω κάθε μέρα πέντε χιλιόμετρα και κάνω 100 κοιλιακούς".

Δεν δίστασε δε, να ξαπλώσει στο πλατό και να κάνει... επίδειξη:

Για το αν θα πήγαινε ποτέ στον Παναθηναϊκό: " Δεν θα πήγαινα ποτέ! Με λάτρεψαν οι Ολυμπιακοί. Στην ΑΕΚ πήγα, στον ΠΑΟΚ πήγα. Στον Παναθηναϊκό δεν θα πήγαινα ούτε με 100.000.000 ευρώ. Δεν γίνεται, υπάρχει αντιπαλότητα".

Για το αν πληρώθηκε στην καριέρα του: "Πήγαινα για τη δόξα, όχι για τα χρήματα. Στον Ολυμπιακό πήγα τρεις φορές και ήμουν πόσους βαθμούς πίσω όταν αναλάμβανα. Μου έλεγαν αν πάρει πρωτάθλημα θα σου δώσω 250.000. Που να τις πάρεις!".

Για τους παίκτες που πηγαίνουν στον μισητό αντίπαλο: "Σχόλασαν, τελείωσαν. Ο Βαμβακούλακας παικταράς, πήγε στον Παναθηναϊκό τελείωσε. Μπορεί ο Μέσι να πάει στη Ρεάλ; Δεν θα περνάει ούτε έξω από την πόλη. Είδες ο Φίγκο που το έκανε; Τώρα πουλάει πατάτες".

Για την ιστορία του με Νταϊφά: "Μου είχε πει όταν ανέλαβα ο πρόεδρος να βάλω τον Γούναρη στο ματς με τον Ηρακλή. Του λέω παίζει αριστερά ο Χατζηπαναγής, πως θα βάλω τον 32χρονο πάνω του που δεν μπορεί να στρίψει. Θα βάλω τον 20χρονο Ξανθόπουλο που τρέχει. Τελικά πέρασε τον δικό μου, έρχεται ο Ηρακλής, καλώς τα παιδιά 2-0. MVP ο Ξανθόπουλος σε εκείνο το ματς".

Για την κόντρα του με Ζιοβάνι: "Του είχε πει ο Αλεξανδρής τότε του Ζιοβάνι να τσακωθείς με τον Αλέφαντο. Πάω τους μιλάω την πρώτη μέρα, τον βλέπω κοιτάει αλλού. Πάω κάνω προπόνηση την Τρίτη. Την Τετάρτη, τους κάνω διαφορετική, την Πέμπτη πάλι διαφορετική. Την Παρασκευή λέω του Καστίγιο πάρε το Ζιοβάνι και έλα στο γραφείο μου να μου κάνει τον διερμηνέα. Έρχονται μέσα και μετά μου ήταν όλο ναι και ναι. Αναγνώρισε την κλάση και τη δουλειά μου. Τον κέρδισα".

Για την γυναίκα του: "Είμαστε από 18 χρονών μαζί. Με μία γυναίκα, όλη τη ζωή".

Για τους παπάδες και τα παιδικά χρόνια: "Εμείς πηγαίναμε στη μονή Πετράκη όταν ήμασταν μικρά και κλέβαμε μανταρίνια. Κοντά παντελόνια τότε φοράγαμε και μην σου πω ότι πέντε στους δέκα παπάδες με κοιτούσαν στα γεννητικά όργανα.

Μεγάλωσα στα Εξάρχεια. Τότε ήταν εκεί ένας τύπος έτσι ψηλός και με κοίταγε. Εγώ σιχαινόμουν αυτούς που πήγαιναν με άντρες. Αν πας με άντρα θα γίνει ανώμαλος πάει τελείωσε. Ο Γκλέτσος με αυτό που είπε σχόλασε".

Για την ιδανική γυναίκα: "Η Σακίρα του Πικέ. Είδες παιδαράς, την βρήκε, άραξε, παιδάκια, βασιλιάς. Είναι αυτή η Σακίρα λες και είναι ποταμός να την πιεις. Από Ελλάδα μου άρεσε η Παπαρίζου, είχε όλα τα ωραία. Δεν τη θες αδύνατη την γυναίκα. Πρέπει να σε ακουμπάει και να παίρνεις μπρος".

Γ. Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK