Επιμένει... ανατολικά ο Αραβίδης

Δεν το βάζει κάτω ο Χρήστος Αραβίδης ο οποίος συνεχίζει να στοχεύει στην Ασία για τη συνέχεια της καριέρας του μετά το κεφάλαιο ΑΕΚ. Ποιες χώρες έχουν στις κεραίες τους τον Ελληνα στράικερ.

Ο Χρήστος Αραβίδης επιχειρεί να εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια να βρει το καλύτερο δυνατό συμβόλαιό για τη συνέχεια της καριέρας του.

Αφού ναυάγησε η μεταγραφή του σε ομάδα του Κατάρ (η οποία έχει φτάσει σε προχωρημένο επίπεδο και χάλασε από τυχαίο λόγο) ο ποδοσφαιριστής και οι άνθρωποι που δουλεύουν γι' αυτόν προσανατολίζονται και πάλι στην ευρύτερη γεωγραφική ζώνη της Ασίας.

Να γίνουμε λίγο πιο συγκεκριμένοι. Τον άλλοτε στράικερ της ΑΕΚ και του Πανιωνίου τον ενδιαφέρουν οι αγορές της Κίνας, της Νοτίου Κορέας, της Ρωσίας και της Μαλαισίας. Η περίπτωσή του ήδη τσεκάρει από σκάουτ και προπονητές που εργάζονται στις χώρες αυτές και έχουν παρακολουθήσει αγωνιζόμενο τον ποδοσφαιριστή.

Την τελική του απόφαση ο "Αραβας" θα την πάρει μέχρι τα τέλη του Δεκέμβρη, εκτός και αν προκύψει κάτι πιο χειροπιαστό νωρίτερα και ιδιαίτερα μετά την 1η του Δεκέμβρη όταν και ανοίγουν κάποιες από τις αγορές.

Μέχρι τότε, ο Αραβίδης θα κάνει υπομονή και θα περιμένει την καλύτερη δυνατή εξέλιξη για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Ν.Γ.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.