Γεμίζουν με ρευστό τα ταμεία των ΠΑΕ πριν την πρεμιέρα!

Με γεμάτες τις τσέπες θα ριχτούν στην σέντρα του πρωταθλήματος οι ομάδες της Super League.

Όπως ενημέρωσε τους εκπροσώπους των ΠΑΕ ο Γιώργος Στράτος στο διοικητικό συμβούλιο της Τετάρτης, η NOVA θα καταβάλει 3 εκατομμύρια ευρώ, έναντι των 6 εκατομμυρίων που σύμφωνα με το τηλεοπτικό συμβόλαιο έπρεπε να έχει δώσει μέχρι την σέντρα του πρωταθλήματος.

Από το συνδρομητικό έχουν δώσει ήδη 1.7 εκατ. στις ΠΑΕ και μόλις ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής είχε ανακοινώσει την αναβολή των δύο αγωνιστικών, είχαν διαμηνύσει ότι όσο το πρωτάθλημα δεν αρχίζει, δεν θα καταβάλλουν άλλα λεφτά.

"“Είμαστε σε καλό δρόμο" είπε χαρακτηριστικά ο επανεκλεγείς πρόεδρος του συνεταιρισμού στις ΠΑΕ για τις επαφές που είναι σε εξέλιξη με το κανάλι που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα του πρωταθλήματος μέχρι το 2019. Όσο για τις ρήτρες της αναβολής των δύο αγωνιστικών, το ποσό θα είναι πολύ μικρότερο από τα 5.6 εκατ. ευρώ που ειπώθηκε για τα 16 παιχνίδια.

Α.Π.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.