Γιατί έφυγαν... ξαφνικά Σκόνδρας και Κοζορώνης από την Χάμιλτον

Γιάννης Σκόνδρας και Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης "τελείωσαν" από την Χάμιλτον για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Ποιος ήταν ο... άτακτος και ποιες ομάδες της Super League Σουρωτή ερίζουν για την υπογραφή τους.

Γιατί έφυγαν... ξαφνικά Σκόνδρας και Κοζορώνης από την Χάμιλτον
skondras kozoronis EUROKINISSI

Για όσους δεν το γνώριζαν η Χάμιλτον από την πρώτη κατηγορία της Σκωτίας, είχε στις τάξεις της μέχρι και πριν λίγες ώρες τέσσερις Έλληνες ποδοσφαιριστές! Ο λόγος για τους Γιώργο Σαρρή, Μάριο Όγκμποε, Χρυσοβαλάντη Κοζορώνη και τον Γιάννη Σκόνδρα.

Οι δυο τελευταίοι, ωστόσο, κούνησαν μαντήλι στα τέλη Μαρτίου! Μία κίνηση που προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς, αφού ο Σκόνδρας ανανέωσε το καλοκαίρι που μας πέρασε για ένα χρόνο, ενώ ο Κοζορώνης υπέγραψε μόλις τον Γενάρη.

Τι συνέβη και λύθηκε η συνεργασία τους; Σύμφωνα με τα όσα μάθαμε, ο Χρυσοβαλάντης αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα και ζήτησε να λυθεί η σύμβαση τους κοινή συναίνεση, κάτι που σεβάστηκε ο σύλλογος από την Σκωτία.

Όσον αφορά τον Σκόνδρα τα πράγματα είναι πιο... περιπετειώδη. Στον Έλληνα άσο χρεώνουν κάποιες άσχημες συμπεριφορές εντός της ομάδας και κόντρα με τον προπονητή, με αποτέλεσμα να γίνει ξένο σώμα και τελικά να αποχωρήσει, τρεις μήνες πριν το τέλος της συνεργασίας του.

Βέβαια, οι δυο άσοι δεν θα τα βάψουν... μαύρα. Για τον Σκόνδρα φήμες λένε πως μπορεί να υπάρξει σύντομα ενδιαφέρον από την... Πλατεία ( ειδικότερα αν φύγει ο Βλάχος), ενώ ο Κοζορώνης ήδη έχει στα χέρια του προτάσεις από 2-3 "μεσαίες" ομάδες που πρωταγωνιστούν (βλ. Ατρόμητο και Αστέρα).

Γ.Χ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK