Γιατί έσπευσαν στον Βασιλειάδη οι αρχηγοί της Εθνικής

To μεσημέρι της Τετάρτης ο Γιώργος Βασιλειάδης άνοιξε την πόρτα του γραφείου του για να συναντήσει τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Βασίλη Τοροσίδη. Ο λόγος της συνάντησης.

Οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης μπορεί να μην αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αδιαφορούν για όσα γίνονται στη Superleague.

Kάθε άλλο μάλιστα. Οι δύο αρχηγοί της Εθνικής ομάδας πέρασαν την Τετάρτη την πόρτα του Γιώργου Βασιλειάδη για να μάθουν από πρώτο χέρι τι ακριβώς συμβαίνει στο πρωτάθλημά μας (από το οποίο άλλωστε και προέρχονται).

Είχαν όμως και άλλο καημό οι δύο διεθνείς. Εξέφρασαν την αγωνία τους για το μέλλον του προπονητικού κέντρου της Εθνικής ενόψει της επικείμενης μετεγκατάστασής του από τον Άγιο Κοσμά.

Είναι ένα πολύ βασικό κομμάτι αυτό για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και οι δύο παλιοί δεν το ξεχνούν. Ηθελαν λοιπόν να ακούσουν συγκεκριμένα πράγματα.

Ν.Γ.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.