Γιατί η ΕΠΟ ματαίωσε τη συνάντηση

Οι εξηγήσεις της ΕΠΟ για τη ματαίωση της συνάντησης κορυφής με FIFA και ΠΑΕ.

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης ενημέρωσε με mail τις ΠΑΕ της Super League και το κλιμάκιο της FIFA και της UEFA που περίμενε έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή ότι η προγραμματισμένη για τις 11:00 συνάντηση δεν πρόκειται να διεξαχθεί.

Αιτιολόγηση για τη ματαίωση δεν υπήρξε με επίσημο τρόπο. Μάλιστα, ο επικεφαλής του διεθνούς κλιμακίου, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, δήλωσε αποχωρώντας από τα γραφεία "ρωτήστε την ΕΠΟ γιατί δεν έγινε η συνάντηση".

Μετά από αρκετή ώρα, πηγές από την Ομοσπονδία άρχισαν να διαρρέουν δύο αιτίες για τις οποίες κράτησαν αυτήν τη στάση.

Η πρώτη έχει να κάνει με την προστασία της "εκκρεμούσας διαδικασίας για την εκλογή νέου προέδρου της λίγκας κατά τη γενική συνέλευσή της στις 31/8/2016".

Η δεύτερη αιτία έχει να κάνει με την πρόθεση της ΕΠΟ "να μην μετατραπεί η κορυφαία αυτή συνάντηση σε πεδίο αντιπαράθεσης και εκλογικής αναμέτρησης μεταξύ εκπροσώπων των ΠΑΕ, βάσει σχεδίου που είχε προετοιμαστεί και προγραμματιστεί προς εκτέλεση από συγκεκριμένα κέντρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τα είπαν Κοντονής - FIFA
Ματαιώθηκε η συνάντηση ΕΠΟ-Super League με FIFA-UEFA
Κουτσοκούμνης: "Ό,τι και να κάνει η ΕΠΟ, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει"
Αιχμηρό σχόλιο του Κατσουράνη για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!