"Γιατί ο Ολυμπιακός υπερασπίζεται την ΕΠΟ;"

Ο Σταύρος Κοντονής δεν θα απαντήσει σε ΕΠΟ και Ολυμπιακό, ωστόσο προκύπτει ένα ερώτημα.

ΕΠΟ και ΠΑΕ Ολυμπιακός επιτέθηκαν προσωπικά στον Σταύρο Κοντονή, μετά από την απόφαση του τελευταίου να μην αρχίσει η φετινή σεζόν της Super League τον Αύγουστο.

Ο υφυπουργός αθλητισμού δεν απάντησε στις επιθέσεις αυτές και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν πρόκειται να τοποθετηθεί δημόσια σε αυτές τις θέσεις της Ομοσπονδίας και των πρωταθλητών Ελλάδας.

Παράγοντες του ρεπορτάζ, πάντως, μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις και τις απανωτές ανακοινώσεις, αναρωτιούνται "πώς είναι δυνατόν κάθε φορά που αντιμετωπίζει πρόβλημα η ΕΠΟ να έρχεται προς υπεράσπιση της Ο Ολυμπιακός;"

Σε κάθε περίπτωση, όπως τόνιζαν, το "μπαλάκι" βρίσκεται στα χέρια της Ομοσπονδίας για την άρση της απόφασης, εννοώντας την επιστροφή των τακτικών δικαστών του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ που αντικαταστάθηκαν.

Ν.Γ.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...