Γκέκας για... προπονητής στην Τουρκία!

Ο Φάνης Γκέκας ολοκληρώνει τις σπουδές του στην προπονητική και δημοσιεύματα από την Τουρκία τον θέλουν να έχει δεχθεί προτάσεις από συλλόγους της χώρας! Πρόλαβε τα πρώτα... χιόνια στην Λάρισα ο πρώην άσος της εθνικής.

Γκέκας για... προπονητής στην Τουρκία!
gekas EUROKINISSI

Όπως είχε αποκαλύψει το Contra.gr στις αρχές Δεκεμβρίου, ο Φάνης Γκέκας μπορεί να μην έχει... σκοτώσει οριστικά τον ποδοσφαιριστή μέσα του όμως εργάζεται πυρετωδώς για το επόμενο βήμα.

Σε λίγες ημέρες θα δώσει εξετάσεις για το πρώτο δίπλωμα προπονητή της UEFA και ήδη στα χέρια του υπάρχουν προτάσεις για να καθίσει σε πάγκο! Μάλιστα στην Τουρκία δημοσιεύματα αναφέρουν πως σύλλογοι της δεύτερης κατηγορίας, αλλά και της πρώτης που παλεύουν για την σωτηρία σκέφτονται να συνεργαστούν μαζί του.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως στην γειτονική χώρα έχει καλό όνομα, αφού φόρεσε τις φανέλες των Σαμσουσπόρ, Ακχισάρ, Κόνιασπορ, Εσκισεχίρσπορ και Σιβασπόρ.

Ο ίδιος πάντως δεν βιάζεται να αποφασίσει. Αυτές της μέρες βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του Λάρισα και απολαμβάνει τις διακοπές των Χριστουγέννων με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Τον Γενάρη, ωστόσο, θα έχουμε... εξελίξεις. Είτε με το επίσημο αντίο, είτε με τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK