Η αφιέρωση του Κούτρη, τα... νεύρα με Βράνιες και τα 2 μύρια του ΠΑΟΚ!

Κυριακή! Η ατμόσφαιρα... μυρίζει ποδόσφαιρο και τι καλύτερο να ξεκινάς μία ημέρα γεμάτη μπάλα διαβάζοντας λαχταριστά παρασκήνια από τον αθλητικό Τύπο της ημέρας. Το Contra.gr μάζεψε τα καλύτερα και σας τα παρουσιάζει.

Η αφιέρωση του Κούτρη, τα... νεύρα με Βράνιες και τα 2 μύρια του ΠΑΟΚ!

ΤΑ... ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΒΡΑΝΙΕΣ

Στο "' ΕΘΝΟΣ της Κυριακής" διαβάζουμε για το... σπάσιμο των ανθρώπων της ΑΕΚ με τον εκπρόσωπο του Ογκνιέν Βράνιες, Μίραλεμ Γιαγκανιάτς . Ο Βόσνιος, μιλώντας αποκλειστικά στο Contra.gr είχε αναφερθεί στο επεισόδιο του πελάτη του με τον Μανόλο Χιμένεθ όπως επίσης και για το συμβόλαιο του κεντρικού αμυντικού που εκπνέει το 2019. Για την επέκταση λοιπόν οι άνθρωποι της Ένωσης θεωρούν ότι ο ατζέντης βιάζεται και μ' αυτό τον τρόπο πιέζει τον Βράνιες και του προκαλεί ανασφάλεια και νευρικότητα.

Η "ΓΛΥΚΙΑ" ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΗ

Ο Λεονάρντο Κούτρης σκόραρε το νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού στο ματς με τον Λεβαδειακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Την... οβίδα του αριστερού μπακ των "ερυθρόλευκων" δεν κατάφερε να συγκρατήσει ο μέχρι εκείνη τη στιγμή MVP, Ντεβί Επασί και ο Κούτρης έγινε ήρωας της αναμέτρησης.

Αμέσως μόλις σκόραρε, όπως διαβάζουμε στον " ΓΑΥΡΟ " έτρεξε προς την κερκίδα των επισήμων για να αφιερώσει το γκολ του. Με το δάχτυλο έδειξε τη γυναίκα της ζωής του, τη μητέρα του που τον καμάρωσε και έζησε μαζί του αυτή την όμορφη στιγμή.

ΕΤΣΙ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ 2.000.000 Ο ΠΑΟΚ

Προχωράμε στην " LIVE SPORT " και διαβάζουμε για τον ΠΑΟΚ που θέλει να γίνει πιο... ευέλικτος και να γλιτώσει 2.000.000 ευρώ από τα έξοδά του! Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι πόρτες της Τούμπας άνοιξαν για δύο και συγκεκριμένα για τους Κάμπος - Σάκχοφ. Αμφότεροι κοστίζουν στους Θεσσαλονικείς 2 μύρια, κι εφόσον έρθει πρόταση τότε θα χαιρετίσουν. Εκτός φυσικά από το οικονομικό ξεφόρτωμα, ο Λουτσέσκου θα ελαφρύνει και τον ανταγωνισμό σε δύο θέσεις που "μάχονται" από 7 έως 8 παίκτες.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ... ΤΡΑΜΠΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Οι καλές εμφανίσεις του Λάζαρου Λάμπρου με τη φανέλα του Πανιώνιου έφεραν τη θετική εισήγηση του Ράζβαν Λουτσέσκου στον Λούμπος Μίχελ για επιστροφή του νεαρού στον ΠΑΟΚ όπως διαβάζουμε στη " ΓΑΤΑ " στη στήλη του " ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ "! Ο πελάτης του Λάμπρου Χούτου ετοιμάζει βαλίτσες για να ανηφορίσει προς Θεσσαλονίκη, ενώ το αντίθετο δρομολόγιο θα ακολουθήσει ο Δημήτρης Λημνιός με σκοπό να πάρει παιχνίδια στα πόδια του στην Πλατεία.

ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΓΙΑ ΓΚΕΝΤΣΟΓΛΟΥ

Στην ίδια στήλη, διαβάζουμε για τον εκπρόσωπο του Σάββα Γκέντσογλου ο οποίος παρουσιάζεται ιδιαίτερα... στεναχωρημένος με την εξέλιξη της υπόθεσης του πελάτη του με την ΑΕΚ. Ο Πάνος Γαλαριώτης είχε τονίσει στον πρώην μέσο της Ένωσης να είναι προσεκτικός και να μην μιλάει πολύ, αλλά τελικά μάλλον δεν τον άκουσε!

Ο ΣΙΜΟΕΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ

Διαβάζουμε στην " ΩΡΑ " πως η ΑΕΚ τα' χει βάλει κάτω και ψάχνει τη... φόρμουλα ανανέωσης του συμβολαίου του Αντρέ Σιμόες. Οι δύο πλευρές βαδίζουν στο ίδιο μήκος κύματος όσον αφορά τα "θέλω" τους -όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα- ενώ ο Πορτογάλος από την πλευρά του έχει τονίσει στους "κιτρινόμαυρους" ότι φεύγοντας κάποια στιγμή από τον "δικέφαλο" μεγάλη του επιθυμία είναι να βγει κερδισμένη η ΑΕΚ που τον βοήθησε να εξελιχθεί σαν ποδοσφαιριστής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK