Η απάντηση Κουτσοκούμνη σε πηγαδάκι για τον Καραπαπά

Την δική του εκδοχή για την απόφαση του να μην διακόψει το πρωτάθλημα στην Κύπρο παρά τις επιθέσεις που σημειώθηκαν εκεί σε διαιτητές (σε αντίθεση με την απόφαση που πάρθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα)  έδωσε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης σε πηγαδάκι με τους δημοσιογράφους, λίγο μετά την συνεδρίαση της Επιτροπής Εξομάλυνσης στην ΕΠΟ.

Όταν του ζητήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για το συγκεκριμένο θέμα, δεν το αρνήθηκε. Άλλωστε ήταν ομιλητικότατος και εκτός από τις δηλώσεις on camera, αφιέρωσε αρκετή ώρα στους δημοσιογράφους που ήταν στο Πάρκο Γουδή και συζήτησε μαζί τους την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. «Στην Κύπρο δεν είχαμε συνεχόμενα κρούσματα. Ένας φράχτης καταστράφηκε, μία – δύο πόρτες διέρρηξαν και έβαλαν φωτιά σε ένα αυτοκίνητο. Στην Ελλάδα καταστράφηκε το σπίτι του αρχιδιαιτητή, ενώ υπάρχουν απανωτά περιστατικά βίας σε διάστημα λίγων ημερών» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου

Την Τετάρτη 9/11 ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook είχε επιτεθεί ουσιαστικά στον επιτετραμμένο της FIFA στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σημειώνοντας ότι… «Βόμβα τη μια φορά, εμπρησμός τη δεύτερη στο αυτοκίνητο του διαιτητή Τράτου στην Κύπρο! Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης (ο ίδιος είναι, δεν είναι συνωνυμία) πηγαίνει στο στούντιο και δηλώνει: "δεν θα σταματήσει το πρωτάθλημα για ένα θρασύδειλο". Εντάξει είμαστε; Καληνύχτα και πάλι!».

Α.ΠΛ.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!