Η απόφαση του διαιτητικού, η σιγουριά του Κομπότη και η αγωνία των παικτών

Η Δευτέρα θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η μέρα που θα λύσει το γρίφο των ομάδων που θα συμμετέχουν στις δύο πρώτες Εθνικές κατηγορίες του ποδοσφαίρου.

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ αναμένεται να εκδώσει την απόφασή του και να "κρατήσει", όπως όλα δείχνουν, τον Λεβαδειακό στην Superleague, παρά το γεγονός ότι οι Βοιωτοί έχασαν τη μάχη της παραμονής μέσα στο γήπεδο από τον Ηρακλή (που τελικά κατέρρευσε οικονομικά).

Ο Γιάννης Κομπότης είναι κάτι παραπάνω από σίγουρος ότι η ομάδα του θα κερδίσει και αυτή τη δικαστική μάχη. Αν δεν ήταν σίγουρος, δεν θα είχε κλείσει ένα τόσο βαρύ όνομα για τον πάγκο (Ανιγκό) ούτε θα είχε προχωρήσει και σε συμφωνίες με παίκτες.

Μιλώντας για ποδοσφαιριστές, αυτοί είναι που έχουν και τη μεγαλύτερη αγωνία, ιδίως αυτοί που έχουν συμφωνήσει με τον Λεβαδειακό. Ενας από αυτούς και ο Παύλος Μητρόπουλος ο οποίος πέρυσι έπαιξε για περίπου ένα εξάμηνο στον ΟΦΗ στην football league.

Και για τον Σωκράτη Διούδη όμως είναι σημαντική η απόφαση καθώς σε περίπτωση που ο Αρης καθηλωθεί στη δεύτερη κατηγορία, ο ίδιος δύσκολα θα συνεχίσει στους Θεσσαλονικείς. Το τρένο όμως του Ατρομήτου το έχασε...

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK