Η ΕΛΑΣ εκτός γηπέδων αν...

Με την αντικατάσταση του Σταύρου Κοντονή από τον Γιώργο Βασιλειάδη έχει μεγάλο ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε το τι ακριβώς θα γίνει με το νομοσχέδιο που είχε στα σκαριά ο πρώην, πια, Υφυπουργός Αθλητισμού.

Δεν αναφερόμαστε σ' αυτό που έχει δοθεί ήδη για διαβούλευση (κα το οποίο καλείται να ρυθμίσει, μεταξύ άλλων, και το εκλογικό σύστημα των ομοσπονδιών) αλλά σ' άλλο, το οποίο θα είχε μία ασυνήθιστη, για τα ελληνικά δεδομένα, διάταξη.

Στο σχέδιο νόμου λοιπόν που θα ερχόταν στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής για συζήτηση (το μεγαλύτερο κομμάτι του αναφερόταν στο κλειστό της Παιανίας και στο καθεστώς της επαναλειτουργίας του) θα υπήρχε η πρόβλεψη για...ηρωική έξοδο της ΕΛΑΣ από τα γήπεδα!

Οι επαγγελματικές ομάδες θα είχαν πλέον την ευθύνη για την ασφάλεια και την τήρηση της τάξης στους αγώνες τους κατά τα αγγλικά, κυρίως, πρότυπα.

Μένει να δούμε αν ο νέος Υφυπουργός, ο κύριος Βασιλειάδης, θα προχωρήσει το συγκεκριμένο νόμο ο οποίος, όπως είπαμε, βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Ν.Γ.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!