Η ΕΛΑΣ εκτός γηπέδων αν...

Με την αντικατάσταση του Σταύρου Κοντονή από τον Γιώργο Βασιλειάδη έχει μεγάλο ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε το τι ακριβώς θα γίνει με το νομοσχέδιο που είχε στα σκαριά ο πρώην, πια, Υφυπουργός Αθλητισμού.

Δεν αναφερόμαστε σ' αυτό που έχει δοθεί ήδη για διαβούλευση (κα το οποίο καλείται να ρυθμίσει, μεταξύ άλλων, και το εκλογικό σύστημα των ομοσπονδιών) αλλά σ' άλλο, το οποίο θα είχε μία ασυνήθιστη, για τα ελληνικά δεδομένα, διάταξη.

Στο σχέδιο νόμου λοιπόν που θα ερχόταν στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής για συζήτηση (το μεγαλύτερο κομμάτι του αναφερόταν στο κλειστό της Παιανίας και στο καθεστώς της επαναλειτουργίας του) θα υπήρχε η πρόβλεψη για...ηρωική έξοδο της ΕΛΑΣ από τα γήπεδα!

Οι επαγγελματικές ομάδες θα είχαν πλέον την ευθύνη για την ασφάλεια και την τήρηση της τάξης στους αγώνες τους κατά τα αγγλικά, κυρίως, πρότυπα.

Μένει να δούμε αν ο νέος Υφυπουργός, ο κύριος Βασιλειάδης, θα προχωρήσει το συγκεκριμένο νόμο ο οποίος, όπως είπαμε, βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Ν.Γ.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!