Η Εθνική πάνω από τους συλλόγους για τον Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δήλωσε "παρών" στην παρουσίαση της νέας φανέλας της Εθνικής και εκεί έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα πως η ένταση των τελικών δεν θα επηρεάσει τους διεθνείς.

19/06/2017 National Basketball Team's new jersey presentation

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
19/06/2017 National Basketball Team's new jersey presentation Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 19/06/2017 NATIONAL BASKETBALL TEAM'S NEW JERSEY PRESENTATION PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κονταροχτυπήθηκαν σε πέντε τελικούς για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή στην Stoiximan.gr Basket League και εκεί η αδρελανίνη χτύπησε κόκκινο, όμως όλα αυτά που χώριζαν τους Έλληνες διεθνείς των δύο "αιωνίων" μπήκαν στο συρτάρι αφού πλέον όλοι μαζί θα εκπροσωπήσουν την "επίσημη αγαπημένη" στο προσεχές Eurobasket.

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αυτό φρόντισε άλλωστε να το ξεκαθαρίσει ο Κώστας Παπανικολάου, που δήλωσε "παρών" στην παρουσίαση της νέας φανέλας μαζί με τον Μπουρούση αλλά και τον Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, με τον φόργουορντ των "ερυθρόλευκων" να δηλώνει χαρακτηριστικά:

"Παρά το γεγονός ότι υπήρξε ένταση στους τελικούς όλοι έχουμε καλές σχέσεις και θα εργαστούμε για το κοινό καλό. Για μένα η επιτυχία για την Εθνική είναι όνειρο ζωής. Εκπροσωπούμε τη χώρα και τη σημαία μας".

Photo Credits: Tourette Photo, Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK