Η Ινδία, ο Αυλωνίτης και η "πόρτα"

Ομάδα της Ινδίας εξέφρασε το ενδιαφέρον της να αποκτήσει μέχρι τον Δεκέμβριο τον Τάσο Αυλωνίτη. Λογάριαζε όμως χωρίς τα "θέλω" του ποδοσφαιριστή, αλλά και τον τραυματισμό του.

Χωρίς ομάδα παραμένει ο Τάσος Αυλωνίτης. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και προτίμησε να μείνει ανενεργός για ένα εξάμηνο, ώστε να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Θέλησε να μην βιαστεί, υπό το φόβο υποτροπής που θα τον κρατούσε για περισσότερο χρονικό διάστημα εκτός γηπέδων.

Μάλιστα τη Δευτέρα (10/10) έκανε για πρώτη φορά πισίνα, ενώ προσεχώς θα αρχίσει ποδήλατο και τρέξιμο, ώστε να επιστρέψει και πάλι δυνατός. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από 15 μέρες μεταφέρθηκε στον 26χρονο στόπερ ενδιαφέρον ομάδας από την Ινδία. Μάνατζερ που ενήργησε για ασιατικό σύλλογο, διεμήνυσε στον Χαλκιδαίο πως του δίνουν 380.000 ευρώ για δύο μήνες, μέχρι τον Δεκέμβριο δηλαδή, οπότε και τελειώνει το πρωτάθλημα στη χώρα.

Αυτό που προφανώς δεν γνώριζε ο ατζέντης και η ομάδα από την Ινδία είναι ότι ο Αυλωνίτης είναι τραυματίας. Ο Έλληνας στόπερ αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση, όχι μόνο διότι θα είναι έτοιμος σε 1 - 1,5 μήνα, αλλά και επειδή εκτιμά ότι μια μεταγραφή στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα αποτελεί πισωγύρισμα για την καριέρα του.

Δ.Σ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

H αλήθεια για τον Αυλωνίτη
Οι άγνωστες λεπτομέρειες του "διαζυγίου" με τον Αυλωνίτη

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.