Η "μάχη" των agents στην Εθνική ομάδα!

Το Contra.gr έψαξε, έμαθε και αποκαλύπτει ποιο γραφείο εκπροσωπεί τον κάθε έναν από τους 27 διεθνείς που κάλεσε ο Μίχαελ Σκίμπε για τα προσεχή φιλικά με Ελβετία και Αίγυπτο. Ποιος είναι ο... πρωταθλητής μάνατζερ με 7 παρουσίες στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και ποιοι (δύο) ακολουθούν; Γράφει ο Νίκος Γιαννόπουλος.

Η "μάχη" των agents στην Εθνική ομάδα!

Στην άτυπη μάχη των Ελλήνων (αλλά και ξένων) ατζέντηδων για την εκπροσώπηση, μέσω των πελατών τους, στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας, ο Πολ Κουτσιολιάκος παίρνει... χαλαρά την κούπα!

Ο Ελληνογερμανός μάνατζερ και συνεταίρος στο μεγάλο Γραφείο Rogon, με το σπουδαίο κύκλο γνωριμιών και επαφών στη Γερμανία (και όχι μόνο), «ελέγχει» 100%, μεταξύ των 27 που κάλεσε ο Μίκαελ Σκίμπε για τα φιλικά παιχνίδια με Ελβετία και Αίγυπτο, 7 διεθνείς!

Πρόκειται για τους Φορτούνη, Κουλούρη, Πέλκα Σταφυλίδη, Κυριάκο Παπαδόπουλο Γιαννιώτα και Τζιόλη. Από αυτούς τους επτά, οι πέντε αγωνίστηκαν ή αγωνίζονται ακόμα σε γερμανικές ομάδες.

Ο Κουτσολιάκος συνεργαζόταν μέχρι πρόσφατα και με τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος επισήμως δεν έχει κάποιον ατζέντη αυτό το καιρό. Στη μεταγραφή στην Αλάνιασπορ, στην οποία αγωνίζεται τους τελευταίους μήνες, τον βοήθησε με ενέργειές της, η δικηγόρος Ασπα Σουλούκου.

Ο Λημνιός, από την πλευρά του, ανήκει στο μανατζερικό γραφείο του Χρήστου Αποστόλου,

Υπάρχουν άλλοι δύο ατζέντηδες, οι οποίοι εκπροσωπούνται με τρεις ποδοσφαιριστές στις τωρινές κλήσεις του Σκίμπε.

Ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος έχει στο γραφείο του τους Ταχτσίδη, Μανωλά και Μπακασέτα, ενώ ο Αντώνης Αποστολόπουλος τους Δώνη, Χριστοδουλόπουλο και Κουρμπέλη. Αμφότεροι έχουν ισχυρές διασυνδέσεις και «άκρες» στην Ιταλία.

Στο γραφείο του Αποστόλου ανήκουν οι Ρέτσος και Λημνιός, ενώ οι υπόλοιποι μάνατζερ εκπροσωπούνται στην ομάδα μ' έναν παίκτη έκαστος.

Οι παίκτες ανά ατζέντη

Φορτούνης, Κουλούρης, Πέλκας, Σταφυλίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Γιαννιώτας, Τζιόλης ( Κουτσολιάκος)

Δώνης, Χριστοδουλόπουλος, Κουρμπέλης ( Αποστολόπουλος)

Ταχτσίδης, Μανωλάς, Μπακασέτας ( Ευαγγελόπουλος)

Καρνέζης ( Παναγιωτάκης)

Μήτρογλου ( Γαλαριώτης)

Καρέλης ( Γάτσης)

Ζέκα ( Γκονσάλβες)

Παπασταθόπουλος ( Φάρας)

Ρέτσος, Λημνιός ( Αποστόλου)

Τοροσίδης ( Καζιάνης)

Μπακάκης ( Κοκορόγιαννης)

Σάμαρης ( Εμμανουηλίδης)

Γιαννιώτης ( Τζόρτζεβιτς-Νινιάδης)

Μπάρκας ( Κουτρούπης)

Λυκογιάννης ( Καρασαββίδης)

Τζαβέλλας (δεν έχει επισήμως ατζέντη)

Με μια απλή πρόσθεση, μπορεί κανείς εύκολα να καταλάβει ότι οι 27 διεθνείς εκπροσωπούνται συνολικά από 15 agents.

News 24/7

24MEDIA NETWORK