Η... προίκα του Άρνεσεν, η κρυφή ρήτρα και η ανατροπή με παίκτη της ΑΕΚ

Παρασκευή και το Contra.gr συγκέντρωσε για εσάς όλα τα... ζουμερά παρασκήνια από τον αθλητικό Τύπο. Διαβάστε πως ο Φρανκ Άρνεσεν μπορεί να κάνει... πλούσιο τον ΠΑΟΚ, τον προπονητή με την... κρυφή ρήτρα στο συμβόλαιο του και τις ανακατατάξεις σε γνωστό γραφείο μάνατζερ που αλλάζουν τα δεδομένα σε Παναθηναϊκό, Πανιώνιο και ΑΕΚ.

Η... προίκα του Άρνεσεν, η κρυφή ρήτρα και η ανατροπή με παίκτη της ΑΕΚ
skibe EUROKINISSI

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο...πιάτο. Καλή ανάγνωση.

Ο ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ... ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ "ΝΤΟΝΑΡΟΥΜΑ"

Μπορεί ο νεαρός Μάριος Σιαμπάνης, που χαρακτηρίστηκε... Ντοναρούμα του ΠΑΟΚ από τον προπονητή της εθνικής Νέων Γιάννη Γκούμα, να αποτελεί ένα από τα πρόσωπα της σεζόν λόγω του γκολ που πέτυχε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, παρόλα αυτά στον δικέφαλο θα... περιμένει τη σειρά του.

Σύμφωνα με τον Εθνοσπορ , ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε φανέλα βασικού στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη για το ματς Κυπέλλου κόντρα στον Αιγινιακό, θέλοντας να διαπιστώσει αν είναι έτοιμος για να σταθεί στο επίπεδο του ΠΑΟΚ. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως έχει υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας και δεν υπάρχει χρόνος για να... κριθεί.

Ο ΑΡΝΕΣΕΝ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ... ΠΡΟΙΚΑ

Πάμε και στην Γάτα και τη στήλη "Ο Ευαγγελιστής" . Μπορεί ο Φρανκ Άρνεσεν να έχει αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, όμως κάποιες από τις επιλογές του μπορούν να φέρουν αρκετά χρήματα στα ταμεία του δικέφαλου. Συγκεκριμένα οι περιπτώσεις των Γκάρι Ροντρίγκες και Ρόμπιν Όλσεν, που ήταν 110% μεταγραφές με την... υπογραφή του, "καίνε" το τελευταίο διάστημα τον ΠΑΟΚ. Οι δυο ποδοσφαιριστές απασχολούν έντονα συλλόγους ανά την Ευρώπη!

Για τον Ολλανδό εξτρέμ η Νιούκαστλ επιμένει και φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει μέχρι και 10.000.000€, από τα οποία ο ΠΑΟΚ θα δικαιούται το 20%! Όσον αφορά τον Σουηδό τερματοφύλακα, ο δικέφαλος επίσης έχει κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης 20%, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να φέρει κι άλλα χρήματα στα ταμεία ενόψει... Γενάρη.

Στην ίδια στήλη, διαβάζουμε πως μεταγραφές και αποχωρήσεις δεν έχουμε μόνο στην Super League Σουρωτή, αλλά και στα γραφεία... μάνατζερ! Ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος μπορεί να έχασε τους Μπακασέτα, Σιώπη και Κουρμπέλη, όμως... απέκτησε τον Άνταμ Τζανετόπουλο, ο οποίος αγωνίστηκε στη νίκη με 3-2 της ΑΕΚ κόντρα στην Καλλιθέα.

ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ... ΦΥΓΕΙ

Συνεχίζουμε με Sportday και τον "Τρελό του Χωριού" . Ο Πατίτο μπορεί να μην βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ, όμως δεν αποκλείεται μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα Χριστούγεννα να πάρει χρόνο συμμετοχής. Όχι, δεν τον... αγάπησε ξαφνικά ο Ισπανός, απλά για να αποχωρήσει ( με μεταγραφή ακόμα καλύτερα) θα πρέπει να... παίξει για να τον δουν.

Έτσι, σύμφωνα με την στήλη το σενάριο να ξεκινήσει βασικός κόντρα στην Αούστρια συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Επίσης γίνεται αναφορά και στη σχέση της ΑΕΚ με τον Γιάννη Ανέστη. Οι απαιτήσεις του 27χρονου άσου απέχουν αρκετά από εκείνες της Ένωσης και όλα δείχνουν πως τον Γενάρη θα κουνήσει... μαντήλι.

ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΠΡΙΜ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ

Τέλος πάμε στην Livesport και τον "ΚΛΙΚΑδόρο" . Μπορεί ο Σάββας Παντελίδης να ανέλαβε τον Αστέρα Τρίπολης στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, όμως ήταν τόσο σίγουρος πως η ομάδα θα τερματίσει ψηλά στο τέλος της σεζόν, που στο συμβόλαιο του μπήκε έξτρα πριμ για την πρώτη... πεντάδα!

Στην ίδια στήλη διαβάζουμε πως ο Δημήτρης Λημνιός έχει... γλυκαθεί από το γεγονός πως παίρνει χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια και ειδικότερα μετά το γκολ του κόντρα στον Αιγινιακό δεν θέλει να... μετακομίσει τον Γενάρη ως δανεικός.

Κλείνοντας, διαβάζουμε πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, έλεγε σε "πηγαδάκι" πως ο Μίχαελ Σκίμπε ήταν από την αρχή ο εκλεκτός και... μοναδικός υποψήφιος για τον πάγκο, οπότε δεν μπήκε καν στη διαδικασία να αναζητήσει αντικαταστάτη.

Πάντως παραδέχθηκε πως συναντήθηκε με τον Τραϊανο Δέλλα, που έπαιξε για την γαλανόλευκη, για... άσχετο θέμα όμως, αφού οι δυο άνδρες γνωρίζονται από τις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK