Η πρόταση που... ψηνόταν για τον Μάνταλο

Ποιος επιθετικός που πέρασε από την ΑΕΚ επέστρεψε στην Ελλάδα και ετοιμάζεται να φύγει ξανά σε χρόνο... ρεκόρ; Η "ανάσα" της Μπενφίκα στον Παναθηναϊκό και η πρόταση που βρισκόταν στα σκαριά για τον Πέτρο Μάνταλο. Διαβάστε τα πιο... καυτά παρασκήνια της ημέρας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΕΚ (SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)  ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΑΝΤΑΛΟΣ
mantalos EUROKINISSI

ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ

Ο Ολυμπιακός κλήθηκε σε απολογία από την ΟΥΕΦΑ για την είσοδο δυο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ( πήγαν να αγκαλιάσουν τον Μέσι), χρήση λέιζερ και υβριστικά συνθήματα. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Γαύρος" το γεγονός πως γράφτηκε στην ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ δεν είναι καλό... μαντάτο και υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας της έδρας.

Βέβαια, σπάνια σε ανάλογες περιπτώσεις έχει πέσει τέτοια... καμπάνα από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, όμως ποτέ δεν είναι αργά για την πρώτη φορά.

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΟΛΕΔΟ!

Ο... Μάκης Κρισάντους ακόμα δεν υπέγραψε στην Λαμία και μάλλον θα κουνήσει μαντίλι! Σύμφωνα με την στήλη "ο τρελός του χωριού" στην SportDay, ο Μπάμπης Τεννές δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος μαζί του και ήδη ζήτησε αντικαταστάτη ενόψει του Ιανουαρίου! Και ο Ντακόλ απογοητεύει, όμως θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες.

Στην ίδια εφημερίδα, αναφέρεται πως ο Ροντρίγκο Μολέδο θέλει να τελειώσει τη σεζόν στον Παναθηναϊκό! Αυτό ισχυρίζεται ο ίδιος στους δικούς του ανθρώπους, όμως στον Παναθηναϊκό δεν τον... πιστεύουν και έχουν τους λόγους τους, αφού φαίνεται να αρέσει... επικίνδυνα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Στο Contra.gr, εξάλλου, διαβάσατε πως τόσο ο Βραζιλιάνος όσο και ο Χουλτ έχουν συμφωνήσει με ομάδα της "big 4".

ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Οι Ισπανοί εμπλέκουν το όνομα του Γιάννη Γιαννιώτα με την ΑΕΚ ενόψει... Γενάρη! Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime αυτό το σενάριο μάλλον είναι... επιστημονικής φαντασίας, αφού ο παίκτης "ανήκει" στον Ολυμπιακό και οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν σκοπό να τον αφήσουν ελεύθερο.

ΜΕΝΕΙ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ;

Πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο της παραμονής του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν. Όπως αναφέρει το Έθνος , ο 18χρονος Μίλε Σβίλαρ ήταν εξαιρετικός στο "Ολντ Τράφορντ" για το Τσάμπιονς Λιγκ και οι Πορτογάλοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να τον διατηρήσουν κάτω από τα δοκάρια.

Ο τεχνικός της ομάδας φέρεται να μην θέλει να αλλάξει την τριάδα του κάτω από τα δοκάρια, οπότε ο δρόμος της... παραμονής είναι ορθάνοιχτος.

ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ

Ο μεγάλος άτυχος της σεζόν για την ΑΕΚ ακούει στο όνομα Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς. Σύμφωνα με την "Γάτα", τον 26χρονο μέσο εξέταζε σοβαρά η Λεβερκούζεν που περίμενε πως και πως το παιχνίδι κόντρα στην Μίλαν για να βγάλει... συμπεράσματα.

Πληροφορίες για τον Μάνταλο είχε δώσει στην γερμανική ομάδα και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής, Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος είχε μιλήσει και για την περίπτωση του Παναγιώτη Ρέτσου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK