Ο "πράσινος" που φεύγει, ο προπονητής Γκαρσία, το "όχι" του Σόουζα και το κελεπούρι Σισέ

Γιατί στην ΕΠΟ φοβούνται πάρα πολύ τη ρεβάνς με τους Κροάτες στο Καραϊσκάκη, ποιος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ετοιμάζει βαλίτσες για ανταγωνιστική ομάδα της Πορτογαλίας, πόσο πιέζουν στον ΠΑΟΚ ν' αναλάβει ο Πάμπλο Γκαρσία, πότε απέρριψε τον Ολυμπιακό ο Πάουλο Σόουζα και πώς ο Σισέ μπορεί να φέρει πακτωλό χρημάτων στον Πειραιά.

Ο "πράσινος" που φεύγει, ο προπονητής Γκαρσία, το "όχι" του Σόουζα και το κελεπούρι Σισέ

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΜΕ... ΚΡΟΑΤΙΑ, ΕΞΤΡΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Σύμφωνα με τη "Livesport" η διοίκηση Γραμμένου στην ΕΠΟ, παρότι δεν θα υπάρξουν πωλήσεις εισιτηρίων σε φιλάθλους της Κροατίας, φοβάται... προβοκάτσια στη ρεβάνς της ερχόμενης Κυριακής. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στο Πάρκο Γουδή ανησυχούν μήπως υπάρχει δάκτυλος προβοκατόρων για την πρόκληση επεισοδίων στο "Καραϊσκάκης", στο κρισιμότερο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας την εφετινή χρονιά. Σχετική καταγγελία πάντως δεν υπάρχει αλλά η Ομοσπονδία είναι σε ανοικτή γραμμή με την Ελληνική Αστυνομία προκειμένου να διασφαλίσει πως όλα θα κυλήσουν ομαλά. Μάλιστα παρότι επισήμως δεν θα βρίσκονται Κροάτες στις εξέδρες, η ΕΠΟ πρόκειται να ζητήσει την παρουσία 300 με 400 ιδιωτικών αστυνομικών στο γήπεδο!!

ΜΠΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΡΕΪΣ!

Στη "Livesport" και στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, αλιεύσαμε πως ο Νούνο Ρεις βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα της (4ης στην Πορτογαλία) Μπράγκα για τον Γενάρη. Και όπως επισημαίνεται είναι πολύ πιθανό ο 26χρονος μεσοαμυντικός να επιστρέψει στην Πορτογαλία με ελάχιστα ή καθόλου χρήματα για τον Παναθηναϊκό...

Ο ΣΠΑΝΟΣ... ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΚΤΕΙ ΓΙΑ ΑΛΜΠΑΝΗ

Σύμφωνα με τον "Τρελό του χωριού" στη SPORTDAY στο περίγυρο του Ιβάν Σαββίδη είναι αρκετοί εκείνοι που εξακολουθούν να σπρώχνουν προς τη θέση του Λουτσέσκου τον Πάμπλο Γκαρσία. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα θεωρούν πως χρειάζεται στην ομάδα μια ισχυρή προσωπικότητα να τους εμπνεύσει. "Να μπει στα αποδυτήρια και με πυρινο λόγο να τους μετατρέψει σε...καμικάζι".

Στην ίδια στήλη υπάρχει η αποκάλυψη πως ο Γιώργος Σπανός κοιτάει για παίκτη προς...Ριζούπολη μεριά! Ο Κάναντι θέλει ένα φορ-σκόρερ τον Γενάρη και ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου έχει βάλει στο μάτι τον Αλμπάνη του Απόλλωνα. Αν ο Σπανός δει πως οι της Big 4 δεν κάνουν κίνηση για τον 23χρονο επιθετικό, τότε θα κάνει αυτός την δική του, αφού αρέσει σε όλους στο Περιστέρι. Στον Σπανό, στον Αγγελόπουλο και στον Κάναντι...

ΠΟΓΕΤ ΔΙΔΥΜΟ ΜΕ ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΛΑΡΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ...

H "γάτα" και συγκεκριμένα η στήλη "CATάδικος" έχει άλλο όνομα προπονητή στο σενάριο που τελικά αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου. Αυτό του πρώην της ΑΕΚ, που μετά το αποτυχημένο πέρασμά του απο την Κίνα προτάθηκε και στον Ολυμπιακό, του Γκουτσάβο Πογέτ! Μεταξύ των επιχειρημάτων που αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα θεωρεί ως το κυριότερο πως μπορεί ν' αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο για να καθίσει μαζί του στον πάγκο ο συμπατριώτης του Πογέτ και "ο άνθρωπος που λατρεύουν οι ΠΑΟΚτζήδες, ο Πάμπλο Γκαρσία"!

"Ο ΜΙΡΑΛΑΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ"

Στην εφημερίδα "ΓΑΥΡΟΣ" υπάρχει θέμα με τον Μιραλάς και τον Ολυμπιακό. Ανάμεσα στα άλλα υπάρχει και η αναφορά σε δημοσίευμα του "Sports Ilustrated" που εκτός των άλλων υποστηρίζει πως "με τον Γενάρη να φτάνει πολλοί στην Έβερτον αναμένουν πως ο Μιραλάς θα προσπαθήσει και θα πιέσει για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Ο Βέλγος δείχει πεπεισμένος πως για να πάει με την Εθνική του στο Μουντιάλ το καλοκαίρι θα πρέπει να κάνει μεταγραφή από την Έβερτον μεσούσης της σεζόν".

Κατά τ' άλλα στο ίδιο θέμα της εφημερίδας γράφονται και κάποια ποσά: ότι η Έβερτον για την πώληση του συνεχίζει να αξιώνει 10 εκατ. ευρώ, πως ο Μιραλάς παίρνει καθαρά 2,2 μύρια ετησίως, αλλά και ότι ο νέος προπονητής που θα πάει στα "ζαχαρωτά" και δεν θα είναι Αγγλος, θα πάρει την τελική απόφαση για το μέλλον του Μιραλάς (παίζει και το ενδεχόμενο του δανεισμού του).

Η ΔΙΠΛΗ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ ΣΟΟΥΖΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ

Η πρόσληψη του Πάουλο Σόουζα απο την κινέζικη Τιανγίν Κουανιάν έβγαλε μια...είδηση. Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα "ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ" τα ΜΜΕ της Κίνας ανέφεραν πως ο Πορτογάλος κόουτς είπε δυο φορές "όχι" στον Ολυμπιακό μέσα στον Σεπτέμβριο! Και στην ερμηνεία αυτών των δημοσιευμάτων, η "ερυθρόλευκη" πρόταση στον Πάουλο Σόουζα φέρεται να αφορά την περίοδο αμέσως μετά την ήττα από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, τότε που ήταν για πρώτη φορά να... στείλουν τον Μπέσνικ Χάσι.

Η ΛΕΙΨΙΑ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΓΙΑ ΣΙΣΕ!

Στο "ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ" υπάρχουν και λεπτομέρειες για το όψιμο ενδιαφέρον της γερμανικής Λειψίας για τον Παπέ Σισέ. Και συγκεκριμένα πως δεν τον είδαν για πρώτη φορά στο ματς με τον Πλατανιά αφού σκάουτ της γερμανικής ομάδας είχε βρεθεί και στην Λεωφόρο, στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και εντυπωσιάστηκε από τον Σισέ.

Με τον τελευταίο φέρεται να ασχολείται πλέον και η Μπενφίκα, ενώ άνθρωπός της έχει... κατασκηνώσει τελευταία στην έδρα του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η Σταντάρ Λιέγης που είχε πλησιάσει πολύ κοντά στον Σισε το καλοκαίρι δεν... παίζει πλέον αφού ο υψηλόσωμος στόπερ πάει να εξελιχθεί σε... Ρέτσο του 2018.

ΙΒΜ

News 24/7

24MEDIA NETWORK