Η πρώτη αντίδραση του ΟΤΕ TV για τη ματαίωση του Κυπέλλου

H απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή να ματαιώσει κάθε διαδικασία και αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος έφερε την πρώτη αντίδραση από τον ΟΤΕ TV, ο οποίος φιλοξενεί τηλεοπτικά το θεσμό.

Η πρώτη αντίδραση του ΟΤΕ TV για τη ματαίωση του Κυπέλλου
INTIME SPORTS

Σημαντικές εξελίξεις σ' όλα τα επίπεδα αναμένεται να προκαλέσει η απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή να ματαιώσει κάθε διαδικασία και αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος. Μεταξύ των... θιγόμενων πλευρών είναι κι ΟΤΕ TV, ο οποίος φιλοξενεί τηλεοπτικά τον θεσμό.

"Όπως σε κάθε τηλεοπτικό συμβόλαιο, υπάρχουν ρήτρες. Και οι ρήτρες αυτές θα εφαρμοστούν!", διαμηνύουν από το συνδρομητικό που βλέπουν, αν ισχύσει η απόφαση, να χάνεται μια μεγάλη ευκαιρία για ένα εμπορικό τελικό, όπως θα ήταν σε περίπτωση Ολυμπιακού – ΑΕΚ.

Σημειώνεται ότι ο νόμος έχει αλλάξει και δεν είναι υποχρεωτική η μετάδοση "σημαντικών αθλητικών γεγονότων" από ελεύθερα κανάλια, εξ ου και ο τελικός του Κύπελλο Ελλάδος θα έπαιζε φέτος μόνο και αποκλειστικά από τον OTE TV.

Στο Μαρούσι παρακολουθούν τις εξελίξεις και αναμένουν επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ, άνθρωποι της οποίας προφανώς και κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο νόμος που εφάρμοσε ο Κοντονής για να διακόψει το Κύπελλο

Οριστική ματαίωση του Κυπέλλου!

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Το ποδόσφαιρο δεν γίνεται να παραμένει στα χέρια των καταστροφέων του"!

Κοντονής στη HuffPost Greece: "Η απαρέγκλιτη εφαρμογή του Νόμου είναι μονόδρομος"

News 24/7

24MEDIA NETWORK