Η πυροσβεστική παρέμβαση Φλαμπουράρη

Η παρέμβαση του Αλέκου Φραμπουράρη στην ΕΠΕΚΕ (Επιτροπή Ελέγχου του Κυβερνητικού Εργου) Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ την Τετάρτη αποδείχθηκε καταλυτική.

Ο Υπουργός Επικρατείας είπε μεν ότι η καθιέρωση της απλής αναλογικής στις εκλογές των ομοσπονδιών αποτελεί προεκλογική δέσμευση του κυβερνώντος κόμματος, συμπλήρωσε δε ότι δεν θα χαθεί και ο κόσμος αν υπάρξει αναμονή μέχρι το Μάιο.

"Την τροπολογία την είδα, αν μου έφερναν θα την υπέγραφα και εγώ. Αλλα ο Μάιος είναι κοντά και μπορούμε να περιμένουμε" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φλαμπουράρης.

Από την πλευρά του ο βουλευτής Μεσσηνίας και πρώην διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας (ο άνθρωπος που "έτρεξε" το θέμα της τροπολογίας) τόνισε ότι "δεν έχω καμία πρόθεση να κάνω αντιπολίτευση και είμαι ο τελευταίος που θα πηδήξω το καράβι για να  στον Τσίπρα και την κυβέρνηση".

Προς το παρόν λοιπόν ανακωχή...

Ν.Γ.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.

Longread

Ελλάδα-Ρωσία 1-0: "10 και 11 πέφτουν για πεν."

Μετά από 25 χρόνια, ο δημιουργός Νιόπλιας, ο σκόρερ Μαχλάς και ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου Γιάννης Καραλής αναπολούν και διηγούνται στο Contra.gr την ιστορία της τεράστιας νίκης επί των Ρώσων (1-0).