Η βολεϊμπολίστρια που κέρδισε το... δαχτυλίδι του Κακιούζη

Ο Μιχάλης Κακιούζης έπεσε στα... δίχτυα της πανύψηλης Έλενας και αρραβωνιάστηκε! Ποια είναι η 25χρονη που κέρδισε την καρδιά του.

Η βολεϊμπολίστρια που κέρδισε το... δαχτυλίδι του Κακιούζη

Ο Μιχάλης είναι στα 40 του, ώριμος άνδρας και κατασταλαγμένος πια. Η Έλενα στα 25 της, ενθουσιώδης μα και σίγουρη για τα αισθήματά της. Εξ ου Κακιούζης και Κουντουρά αποφάσισαν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω στη σχέση τους.

Τη... φρέσκια πληροφορία μετέφερε μέσα από το λογαριασμό της στο facebook η ίδια η διεθνής πασαδόρος, η οποία τυγχάνει ανιψιά της Υπουργού και κόρη της άλλοτε Σταρ Ελλάς Ξένιας Πανταζή (1987). Καμαρώνοντας, έστω και μέσα από μια φωτογραφία, στο πλευρό του (εδώ και αρκετό καιρό) συντρόφου της.

Η βολεϊμπολίστρια που κέρδισε το... δαχτυλίδι του Κακιούζη

Η Έλενα κάνει επαγγελματική καριέρα στο εξωτερικό, τη στιγμή που ο Μιχάλης θέλει σιγά-σιγά να μπει στην προπονητική και να "χτίσει" μια νέα πορεία στα παρκέ, μετά την άκρως "γεμάτη" που είχε ως παίκτης.

Τα όνειρά τους όμως στη ζωή είναι κοινά και τ' ακολουθούν ευλαβικά. Οι δυο τους, άλλωστε, μοιάζει να ταιριάζουν απόλυτα. Ακόμη και στο... ύψος, αφού η Κουντουρά, εκτός από εντυπωσιακή, είναι 1μ93!

News 24/7

24MEDIA NETWORK