Ήρθε παικταράς, έφυγε παλτό και πήρε τρελά λεφτά!

Ποδοσφαιριστής επαρχιακής ομάδας της Super League που έφυγε πρόσφατα, έπαιρνε ανά αγώνα περισσότερα χρήματα και από τον Μάρκους Μπεργκ, οποίος έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό αξίας 900.000€! Διαβάστε ποιος είναι.

Ήρθε παικταράς, έφυγε παλτό και πήρε τρελά λεφτά!

Τον Γενάρη του 2016 γνωστή επαρχιακή ομάδα αναζητούσε έναν ποδοσφαιριστή στη μεσαία γραμμή, που θα της γλυκάνει το παιχνίδι. Και η αλήθεια είναι πως τον βρήκε. Στην θεωρία τουλάχιστον...

Με οκτώ χρόνια παρουσίας στην πρώτη ομάδα της Μπόκα Τζούνιορς ( ξεκίνησε από τις ακαδημίες του συλλόγου), καριέρα σε Λανούς και Άρσεναλ Σαραντί, όλοι πίστεψαν πως θα έλυνε το δημιουργικό πρόβλημα.

Τελικά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζαν στον Αστέρα Τρίπολης και αυτό γιατί ο Πότσι Τσάβες δεν δικαιολόγησε ποτέ το όνομα του. Έβγαλε τραυματισμούς, ήταν αρκετά βαρύς και ανέτοιμος με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος λίγο πριν το 2017.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚ

Το απίστευτο της όλης ιστορίας, είναι πως στον ένα χρόνο που έμεινε στην Ελλάδα, ο Τσάβες έπαιρνε για κάθε παιχνίδι που αγωνιζόταν περισσότερα χρήματα και από τον Μάρκους Μπεργκ!

Συγκεκριμένα από τον Γενάρη του 2016 μέχρι και τον Γενάρη του 2017, ο Σουηδός στράικερ του Παναθηναϊκού έπαιξε σε 39 αγώνες, δηλαδή πήρε 23.000€ περίπου ανά παιχνίδι ( με συμβόλαιο 900.000€ - το νέο δεν έχει υπογραφεί ακόμα ).

Αντιστοίχως, ο Τσάβες έπαιξε μόλις σε 8 αναμετρήσεις με τον Αστέρα και πήρε 26.250€ ανά ματς ( με συμβόλαιο περίπου 210.000€ ). Και όλα αυτά με συνολικό χρόνο συμμετοχής 260 λεπτά!

Καθόλου άσχημα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK