Ικανοποίηση Κοντονή για τις παραιτήσεις και....no comment για Γκιρτζίκη

Την απόλυτη ικανοποίηση του για την παραίτηση του Γιώργου Γκιρτζίκη και των άλλων πέντε μελών της ΕΠΟ, που παραπέμπονται με βούλευμα σε δίκη για την "κάρτα υγείας" εξέφρασε ο Σταύρος Κοντονής με συνέντευξη του στην ΕΡΤ3.

Ικανοποίηση Κοντονή για τις παραιτήσεις και....no comment για Γκιρτζίκη
Κοντονής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Θα καταλάβουν όλοι ότι ο νόμος θα εφαρμοστεί απαρεγκλίτως. Ο νόμος ήταν σαφής. Αν δεν είχαν παραιτηθεί τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας, τη Δευτέρα ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού θα προέβαινε στις νόμιμες ενέργειες. Η κάθε κυβέρνηση έχει υποχρέωση εκ του νόμου να ελέγχει ως θεματοφύλακας νομιμότητας. Είμαι απολύτως ικανοποιημένος με τις τελευταίες εξελίξεις διότι άπαντες καταλαβαίνουν ότι ένα καθεστώς διαφθοράς και ασυδοσίας έλαβε οριστικά τέλος. Όποιοι δεν το κατάλαβαν κακό του κεφαλιού τους".

Ο υφυπουργός Αθλητισμού επιτέθηκε στις προηγούμενες κυβερνήσεις που όπως είπε "είχαν ανάψει πράσινο φως στο καθεστώς ασυδοσίας της ΕΠΟ". Και συμπλήρωσε… "Εμείς όχι μόνο επιβάλαμε τακτικούς δικαστές αλλά καταργήσαμε αυτό το καθεστώς διαφθοράς που ήταν πέρα από κάθε συνταγματική πρόβλεψη. Η μάχη κατά της διαπλοκής, η οποία αναπτύχτηκε και πήρε κολοσσιαίες διαστάσεις τα τελευταία δέκα πέντε χρόνια εξαιτίας των πελατειακών σχέσεων που η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ δημιούργησαν, είναι ένας αγώνας διαρκής. Δε σταματάει. Συνεχίζεται και θα συνεχίζεται σε όλους τους αρμούς της κοινωνικής ζωής κι όχι μόνο στον αθλητισμό".

Αργότερα, ο Σταύρος Κοντονής αρνήθηκε να σχολιάσει τα όσα του καταλογίζει ο Γιώργος Γκιρτζίκης στην επιστολή παραίτησής του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK