Καφφές για ΕΟΚ στο Contra.gr: "Δεν τους αρέσει η φάτσα μου;"

Συνέχεια των αντιδράσεων από το αποκλειστικό θέμα του Contra.gr σχετικά με την έρευνα του Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου στο ελληνικό μπάσκετ, με τον Ηλία Καφφέ να κάνει τη δική του τοποθέτηση στο Contra.gr.

Καφφές για ΕΟΚ στο Contra.gr: "Δεν τους αρέσει η φάτσα μου;"

Σε συνέχεια των αντιδράσεων που έχει προκαλέσει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Contra.gr αναφορικά με την έρευνα του αθλητικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, για πιθανό "σύστημα" που ελέγχει το μπάσκετ, επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο της ΟΔΚΕ, Ηλία Καφφέ, ο οποίος τοποθετήθηκε και αυτός με τη σειρά του τόσο για το περίφημο θέμα.

"Έκαναν Γ.Σ. χωρίς εμένα;"

Ο κ. Καφφές ξεκαθάρισε πως ουδέποτε διευθετήθηκε το θέμα του χρέους απέναντι στους διαιτητές και επανέλαβε πως εξακολουθεί να υφίσταται η περίφημη "μαύρη τρύπα", ενώ για την κόντρα του με την ΕΟΚ, είπε: "Λένε ότι με κήρυξαν έκπτωτο πρόεδρο! Πώς έκαναν Γ.Σ. χωρίς εμένα; Γιατί ενοχλείται η ΕΟΚ, δεν μπορώ να καταλάβω; Δεν τους αρέσει η φάτσα μου; Αφού η ΕΟΚ δεν έχει σχέση με τη διαιτησία, γιατί τους ενοχλεί ο Καφφές;".

"Η ΕΟΚ θέλει να ελέγχει τα πράγματα"

Στον επίλογο της, σύντομης, κουβέντας με τον πρόεδρο της ΟΔΚΕ, σταθήκαμε στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και στην προκαταρκτική έρευνα από τον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου: "Εγώ είπα εξ αρχής να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου στο τηλέφωνό μου τα τελευταία 15 χρόνια και να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου και των άλλων για 15 μέρες. Μία Πέμπτη και μία Παρασκευή. Κι εκεί θα δείτε τι έχει να γίνει! Το επαναλαμβάνω: κάντε υπομονή. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι σκοπός της ΕΟΚ είναι να ελέγχει τα πράγματα μόλις αλλάξει ο αθλητικός νόμος. Τόσο απλά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τσουνάμι αποκαλύψεων: Το μπάσκετ στις "δαγκάνες" του εισαγγελέα Σιμιτζόγλου!

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αποκλειστικά στο Contra.gr: Τα ύποπτα ματς, οι μάνατζερ και οι Αγγελόπουλοι

"Έκπτωτος ο Καφές", σύμφωνα με την ΕΟΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK