Κανελλόπουλος - Κόκκαλης στο facebook για Γκαγκάτση!

Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση προέκυψε στο διαδίκτυο ανάμεσα στον πρώην παράγοντα της ΑΕΚ, Τάκη Κανελλόπουλο και στο Πέτρο Κόκκαλη με αφορμή την επιστροφή του Βασίλη Γκαγκάτση στο ποδόσφαιρο από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Σούπερ Λιγκ.

H εκλογή του Βασίλη Γκαγκάτση σε θέση διευθύνοντος συμβούλου της Σούπερ Λιγκ εξακολουθεί να σχολιάζεται ποικιλοτρόπως από τους ανθρώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου (ή εν πάση περιπτώσει από εκείνους που πέρασαν από αυτό).

Ο άλλοτε παράγοντας της ΑΕΚ, Τάκης Κανελλόπουλος πόσταρε στη σελίδα του στο Facebook την είδηση της εκλογής του Γκαγκάτση στη Λίγκα συνοδεύοντάς την με τη λεζάντα «Δυστυχώς δεν είναι πρωταπριλιά». Μεταξύ εκείνων που σχολίασαν την ανάρτηση, ήταν και ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, Πέτρος.

Ο Πέτρος Κόκκαλης έγραψε «να μη το' χαμε σκεφτεί από τότε ρε Τάκη», προφανώς αναφερόμενος στην εποχή της σύστασης της Σούπερ Λίγκας, μαζί με τους Ντέμη Νικολαϊδη και Γιάννη Βαρδινογιάννη.

 

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!