Κανελλόπουλος - Κόκκαλης στο facebook για Γκαγκάτση!

Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση προέκυψε στο διαδίκτυο ανάμεσα στον πρώην παράγοντα της ΑΕΚ, Τάκη Κανελλόπουλο και στο Πέτρο Κόκκαλη με αφορμή την επιστροφή του Βασίλη Γκαγκάτση στο ποδόσφαιρο από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Σούπερ Λιγκ.

H εκλογή του Βασίλη Γκαγκάτση σε θέση διευθύνοντος συμβούλου της Σούπερ Λιγκ εξακολουθεί να σχολιάζεται ποικιλοτρόπως από τους ανθρώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου (ή εν πάση περιπτώσει από εκείνους που πέρασαν από αυτό).

Ο άλλοτε παράγοντας της ΑΕΚ, Τάκης Κανελλόπουλος πόσταρε στη σελίδα του στο Facebook την είδηση της εκλογής του Γκαγκάτση στη Λίγκα συνοδεύοντάς την με τη λεζάντα «Δυστυχώς δεν είναι πρωταπριλιά». Μεταξύ εκείνων που σχολίασαν την ανάρτηση, ήταν και ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, Πέτρος.

Ο Πέτρος Κόκκαλης έγραψε «να μη το' χαμε σκεφτεί από τότε ρε Τάκη», προφανώς αναφερόμενος στην εποχή της σύστασης της Σούπερ Λίγκας, μαζί με τους Ντέμη Νικολαϊδη και Γιάννη Βαρδινογιάννη.

 

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!