Tα διασταυρούμενα πυρά Βασιλειάδη-Ολυμπιακού

Η κόντρα του Ολυμπιακού με τον Γιώργο Βασιλειάδη εξακολουθεί να υφίσταται και μάλιστα το Σάββατο φούντωσε. Τι δήλωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού και τι απάντησε ο Κώστας Καραπαπάς.

Tα διασταυρούμενα πυρά Βασιλειάδη-Ολυμπιακού

Το Σάββατο ήταν η ημέρα κατά την οποία ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλεάδης και ο οργανισμός του Ολυμπιακού αντάλλαξαν πυρά και κλιμάκωσαν το μεταξύ τους πόλεμο ο οποίος μαίνεται εδώ και καιρό.

Πρώτος, χρονικά, τοποθετήθηκε ο Βασιλειάδης ο οποίος μίλησε στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky Sports για να δηλώσει τα εξής: "Η FIFA περιμένει από την ποδοσφαιρική οικογένεια της Ελλάδας, και όχι από το κράτος, να δείξει ότι επιθυμεί κάτι να αλλάξει. Δυστυχώς, για άλλη μια φορά οι παράγοντες δεν αντιλαμβάνονται την κατάσταση και νομίζουν ότι παίζουμε παιχνίδια. Όμως αυτή τη στιγμή δεν παίζουμε κανένα παιχνίδι.

Έχουν κουραστεί με εμάς. Η ποδοσφαιρική κοινότητα δεν ενδιαφέρεται για το προϊόν. Έχουμε να κάνουμε για ένα οικονομικό προϊόν, το οποίο φυσικά επηρεάζει αρκετό κόσμο, αλλά παραμένει ένα προϊόν που πρέπει να προστατεύσουμε.

Τα κίνητρα του Ολυμπιακού είναι περισσότερο πολιτικά και λιγότερο αθλητικά. Φαίνεται πως επιθυμεί να διατηρηθεί το πρόβλημα. Εγώ θέλω να υπάρξει εκεχειρία έως το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια να διαμορφώσουμε νέους κανόνες.

Η τελευταία αποστροφή του λόγου του προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Ολυμπιακού η οποία ήρθε με ποστάρισμα του Κώστα Καραπαπά στο facebook.

Ο διευθυντής επικοινωνίας των "ερυθρόλευκων" εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του Υφυπουργού και της κυβέρνησης κάνοντας λόγο για "επίδειξη αμετροέπειας", για "χτυπήματα με λύσσα εναντίον του Ολυμπιακού" για "βουλευτές και υπουργούς που που προσβάλλουν τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του" για " τελικό που δόθηκε λάφυρο στον Μπέο" αλλά για "απολύτως εχθρική στάση εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη προσωπικά".

Ολο το ποστ του κ. Καραπαπά εδώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK