Ξαναχτύπησε ο Φωκάς, δεν θέλει να μείνει στην Αθήνα η ΕΠΟ

Ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς, που άφησε αιχμές για τη γνησιότητα των φωτογραφιών του Ιβάν Σαββίδη με όπλο στην Τούμπα και... διαψεύστηκε αργότερα από τον ΠΑΟΚ, δήλωσε πως η ΕΠΟ πρέπει να αποχωρήσει άμεσα από την Αθήνα!

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς στην σύζητηση επίκαιρων ερωτήσεων στην Βουλή την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
fokas EUROKINISSI

Την Πέμπτη ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς, έριξε... βολές μέσω δηλώσεων του σε ραδιοφωνικό σταθμό, λέγοντας λίγο έως πολύ πως στο ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ δεν συνέβη... τίποτα.

Μάλιστα άφησε αιχμές για τη γνησιότητα των φωτογραφιών που κυκλοφόρησαν στα πρακτορεία και έδειχναν τον Ιβάν Σαββίδη να έχει όπλο στη ζώνη του, μέσα σε θήκη. Βέβαια, στην εκδίκαση της Παρασκευής από το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ παραδέχθηκαν πως όντως υπήρξε όπλο, διαψεύδοντας έτσι τον βουλευτή.

Μία μέρα αργότερα ο κ. Φωκάς... ξαναχτύπησε με δηλώσιες του στον ΣΚΑΪ, όπου ζήτησε να αλλάξει έδρα η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προτείνοντας μάλιστα την Λάρισα ως ένα προορισμό.

Θα πρέπει να στήσουμε απ' την αρχή το μαγαζί. Δεν γίνεται απλά να αλλάξουμε δύο άτομα και να συνεχίσει όπως είναι. Πρέπει να φύγει απ' την Αθήνα", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Εγώ δεν θα προτείνω τη Θεσσαλονίκη. Ας καθίσουμε όλοι οι βουλευτές και να πούμε πού πρέπει να πάει. Ας πάει καλύτερα στη Λάρισα. Ας είναι στο κέντρο της Ελλάδας, γεωγραφικά. Να πάει αλλού. Από εκεί να ξεκινήσουμε, από εκεί να στήσουμε τη διαιτησία και να είναι ανεξάρτητοι οι διαιτητές".

News 24/7

24MEDIA NETWORK