Ξέσπασμα Καστίγιο και επίθεση στον Λουτσιάνο!

Οι φήμες περί ενδιαφέροντος της Ξάνθης για την απόκτησή του, προκάλεσαν την αντίδραση του Νέρι Καστίγιο, ο οποίος μέσω facebook διέψευσε τις πληροφορίες, ενώ παράλληλα έκανε ευθεία επίθεση στον παλαίμαχο άσο των Ακριτών.

Ξέσπασμα Καστίγιο και επίθεση στον Λουτσιάνο!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κάποτε οι δυο τους ήταν... αχώριστοι. Όμως, πλέον, φαίνεται πως βρίσκονται στα μαχαίρια. Ο λόγος για τον Νέρι Καστίγιο και Λουτσιάνο. Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν πληροφορίες περί ενδιαφέροντος της Ξάνθης για την απόκτηση του Μεξικανού επιθετικού του Ολυμπιακού.

Όμως, ο ίδιος με ανάρτηση στο facebook έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, ενώ παράλληλα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση προς τον Βραζιλιάνο!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

"Βγήκε κάτι για την ομάδα, τη Ξάνθη. Θέλω να πω στον κόσμο, ειδικά στη Ξάνθη, να μην αφήνει κανέναν να τους κοροϊδεύει. Με εμένα δεν έχει μιλήσει κανείς, ούτε ο ίδιος ο Λουτσιάνο, που νομίζω ότι μπήκε στην ομάδα. Έχω χρόνια να μιλήσω με τον Λουτσιάνο. Κρίμα, είναι γι' αυτούς τους ανθρώπους που μόλις βρίσκουν δουλειά, αντί να ασχολούνται και να δουλεύουν σοβαρά, να δίνουν σε φίλους τους δημοσιογράφους που έχουν, να γράφουν ονόματα για να δείξουν ότι θα φέρουν παίκτες και στο τέλος κοροϊδεύουν τον κόσμο. Δεν ξέρω ποιος το έβγαλε αυτό, αλλά αφού βγήκε, έπρεπε ο ίδιος ο Λουτσιάνο - από τη στιγμή που μπήκε στην ομάδα και με ξέρει - να βγει ή να πει αυτό είναι ψέμα κι ότι κανείς δεν μίλησε μαζί του. Αλλά, έτσι είναι αυτά. ΠΑΝΤΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ".

Δείτε το ποστ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK