Λάβρος ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος για τον Μίχελ, θυμήθηκε το... 1998!

Ο Λούμπος Μίχελ είχε σφυρίξει το τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ελπίδων του 1998 και είχε αδικήσει την Εθνική. Αυτό θυμήθηκε ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος και...ξεσπάθωσε στο facebook.

Δεν πρόκειται για μία συνηθισμένη επίθεση αλλά για ΤΗΝ επίθεση. Ο παλαίμαχος Ελληνας τερματοφύλακας Σωτήρης Λυμπερόπουλος θυμήθηκε την όχι και τόσο καλή απόδοση του Λούμπος Μίχελ στον τελικού του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ελπίδων του 1998 μεταξύ της Ελλάδας και της Ισπανίας και ξεσπάθωσε.

Στο εν λόγω ματς ο Σλοβάκος, ρέφερι εκείνη την εποχή, είχε κακά σφυρίγματα και στο στρατόπεδο της Εθνικής θεώρησαν ότι ευνόησε την Ισπανία η οποία τελικά νίκησε 1-0 και πήρε το Κύπελλο.

Ο Λυμπερόπουλος λοιπόν, βλέποντας τον Μίχελ να επιτίθεται στο διαιτητή Κομίνη, "απασφάλισε" και έκανε λόγο για "κομπλεξικό με το ειρωνικό ύφος ο οποίος πρέπει να φύγει από την Ελλάδα".

Ιδού το ποστ

 

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.