Με τα λεφτά του Σαββίδη θα πληρώσουν τους διαιτητές!

Άγιος Βασίλης με καθυστέρηση θα ντυθεί για τους διαιτητές της Super League ο Ιβάν Σαββίδης!

Την ερχόμενη εβδομάδα, όπως έγραψε την Τετάρτη 1/2 το Contra.gr, θα πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στον όμιλο Dimera, συμφερόντων του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ και την Super League για την χορηγία του πρωταθλήματος για την επόμενη διετία έναντι 2.250 εκατ. ευρώ τον πρώτο χρόνο (μισό στην ουσία αφού ήδη έχει ξεκινήσει ο β’ γύρος) και 2.750 εκατ. ευρώ για την περίοδο 2017-18.

Η πρόταση είχε γίνει δεκτή από τις 21 Οκτωβρίου από την Super League αλλά «τρέναρε» μετά τις εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο και την απόφαση του ΣτΕ για αντισυνταγματικότητα του νόμου Παππα για τις τηλεοπτικές άδειες, μία από τις οποίες την είχε πάρει η Dimera!

Από τις πρώτες, αν όχι η πρώτη, κινήσεις που θα κάνει ο συνεταιρισμός μόλις βάλει λεφτά στο ταμείο του, είναι να καταβάλει στους διαιτητές μέρος από τα οφειλόμενα.

Η κατάσταση έχει… ξεφύγει καθώς από τον συνεταιρισμό οφείλονται οι αμοιβές από τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές της περσινής περιόδου, τα playoffs και τις 13 από τις 18 αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί φέτος (έχουν καταβληθεί οι αγωνιστικές 3 έως 8) συν τα έξοδα μετακίνησης.

Α. ΠΛ.