Με το γάντι "έσφαξε" τον Βασιλειάδη ο Στράτος

Ο ένας μετά τον άλλον οι θεσμικοί παράγοντες του ποδοσφαίρου εκφράζουν τη διαφωνία τους για την κυβερνητική απόφαση της διακοπής του πρωταθλήματος. Την Τρίτη ήταν η σειρά της Λίγκας.

Με το γάντι "έσφαξε" τον Βασιλειάδη ο Στράτος

Η αλήθεια είναι ότι στην απόφαση που πήρε ο Γιώργος Βασιλειάδης για τη διακοπή του πρωταθλήματος δεν έχει βρει πολλούς συμμάχους.

Για την ακρίβεια βρήκε μόνο την ΕΠΟ και αυτή όχι με ιδιαίτερη θέρμη.

H Superleague πάντως ούτε ν' ακούσει θέλει για διακοπή.

Το είπε ο Γιώργος Στράτος, ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, μετά τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε ότι "η διακοπή δεν ωφελεί κανέναν και σε τίποτα, ακυρώνει ό,τι θετικό έχει γίνει και υφίσταται. Θέτει σε τεράστια διακινδύνευση ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο πέρα από τις οικονομικές συνέπειες επί δικαίων και αδίκων σε όλες τις ομάδες του συνεταιρισμού μας. Υφίσταται νόμος και προβλεπόμενες ποινές να καταλογίσουν τα αρμόδια θεσμικά όργανα. Εμείς έχουμε δική μας άποψη. Σε ό,τι κριθεί επιβεβλημένο και απαραίτητο στο νομοθετικό πλαίσιο και τα αρμόδια όργανα θα συζητήσουμε, πάντα σε συμφωνία με τους αρμόδιους θεσμούς. Θα είμαστε αρωγοί, έχουμε καταθέσει προτάσεις που θα τις επαναφέρουμε. Δεν είχαμε διάσταση απόψεων, η διακοπή δεν συμβάλλει σε τίποτα, μπορεί να αποτελέσει οπισθοδρόμηση στον ευκταίο στόχο και άλλοθι για να κρυφτούν ορισμένοι πίσω από αυτήν".

Πόσο πιο κομψά να πει ο άνθρωπος ότι διαφωνεί;

News 24/7

24MEDIA NETWORK