Μετά από προσφυγή δικαστικού (!) αντισυνταγματική η εισαγωγή αθλητών στα ΑΕΙ

Εγινε και αυτό! Δικαστικός προσέφυγε στο ΣτΕ το οποίο έκρινε εν τέλει ανττισυγματική την εισαγωγή διακριθέντων αθλητών στα ΑΕΙ της χώρας. Πυρ και μανία στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στους αθλούμενους όλης της χώρας και ιδιαίτερα στους μαθητές που ψάχνουν τη διάκριση ότι το ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματική την εισαγωγή διακριθέντων αθλητών στα ΑΕΙ.

Πρώτα απ' όλα απασφάλισε πρώτος ο γενικός γραμματέας αθλητισμού στο facebook.

Iδού

 

Κατά δεύτερον σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr τη σχετική προσφυγή την έκανε στο ΣτΕ δικαστικός πριν από επτά χρόνια ουσιαστικά για υπόθεση που αφορούσε μέλος της οικογένειάς του.

Η εν λόγω υπόθεση τελεσιδίκησε πριν από λίγες ημέρες με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα!

Για το ίδιο θέμα, ο Γιώργος Βασιλειάδης, φανερά ενοχλημένος, τόνισε: "Είμαστε προβληματισμένοι και απογοητευμένοι. Θα μελετήσουμε το σκεπτικό της απόφασης για να δούμε ποια θα είναι τα επόμενα βήματα που θα κάνουμε".

Podcasts

Είναι ο Ζοζέ Σα ο νέος Ρομπέρτο;

Η επικείμενη μεταγραφή του Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης και του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα εξετάζονται από το Pod-όσφαιρο, που απαντά στο αν ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο του Ολυμπιακού.

Ζαν Πρες

Τι σημαίνει το παρατσούκλι του Ζοτς

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το απόλυτο τοτέμ των Final-4, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς που φέτος θα μετρήσει 18 συμμετοχές (σε 32 διοργανώσεις) και θυμίζει από που βγήκε και τι σημαίνει το παρατσούκλι 'Ζοτς'.