Μετά από προσφυγή δικαστικού (!) αντισυνταγματική η εισαγωγή αθλητών στα ΑΕΙ

Εγινε και αυτό! Δικαστικός προσέφυγε στο ΣτΕ το οποίο έκρινε εν τέλει ανττισυγματική την εισαγωγή διακριθέντων αθλητών στα ΑΕΙ της χώρας. Πυρ και μανία στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στους αθλούμενους όλης της χώρας και ιδιαίτερα στους μαθητές που ψάχνουν τη διάκριση ότι το ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματική την εισαγωγή διακριθέντων αθλητών στα ΑΕΙ.

Πρώτα απ' όλα απασφάλισε πρώτος ο γενικός γραμματέας αθλητισμού στο facebook.

Iδού

 

Κατά δεύτερον σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr τη σχετική προσφυγή την έκανε στο ΣτΕ δικαστικός πριν από επτά χρόνια ουσιαστικά για υπόθεση που αφορούσε μέλος της οικογένειάς του.

Η εν λόγω υπόθεση τελεσιδίκησε πριν από λίγες ημέρες με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα!

Για το ίδιο θέμα, ο Γιώργος Βασιλειάδης, φανερά ενοχλημένος, τόνισε: "Είμαστε προβληματισμένοι και απογοητευμένοι. Θα μελετήσουμε το σκεπτικό της απόφασης για να δούμε ποια θα είναι τα επόμενα βήματα που θα κάνουμε".

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!