Μπουρούσης κάνει... πλάκα στον Πρίντεζη

Δείτε το ξεκαρδιστικό VIDEO με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Μπουρούση και τον Γιώργο Πρίντεζη ενόψει του 1ου LG AegeanBall Festival που θα πραγματοποιηθεί από 13 έως 17 Ιουλίου στη Σύρο.

Μπουρούσης κάνει... πλάκα στον Πρίντεζη

Το 1ο LG AegeanBall Festival είναι γεγονός και επίσημα! Το μεγαλύτερο τουρνουά 3Χ3 της Ελλάδα με ρεκόρ συμμετοχών επαγγελματιών με Super Star Status και με 10 ανοιχτές κατηγορία για όλο το κόσμο, που θα διεξαχθεί από τις 13 ως τις 17 Ιουλίου στην Σύρο παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα στο μεγαλοπρεπές Δημαρχείο του Νησιού.

Ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός, η Marketing Manager της LG Hellas K. Τζώρτζια Σταυροπούλου και ο υπεύθυνος του τουρνουά Μάικ Φουντεδάκης καλωσόρισαν το μεγάλο γεγονός και μίλησαν στα Μ.Μ.Ε. των Κυκλάδων για το LG AegeanBall Festival.

Παράλληλα, δόθηκε στη δημοσιότητα το τρέιλερ με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Μπουρούση και Γιώργο Πρίντεζη, ενώ... guest συμμετοχές κάνουν κι οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο Έλληνας σέντερ, με το ξεχωριστό στυλ και χιούμορ, αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες του μεγάλου τουρνουά, αφήνοντας... άφωνο τον φόργουορντ του Ολυμπιακού!

Δείτε το VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK