Μυρίζει η ιστορία με Τσόρι, Ιμπάρμπο!

Σε κοινές παρέες των δύο άσων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στρέφονται οι έρευνες για τις διαδοχικές κλοπές μέσα σε ένα 24άωρο. Στο 1,5 χιλιόμετρο η απόσταση των δύο σπιτιών. Ψάχνονται Αργεντινός και Κολομβιανός στο περιβάλλον τους να βρουν τον... ποντικό που αποκάλυψε το πρόγραμμά τους κι άλλες λεπτομέρειες

Μυρίζει η ιστορία με Τσόρι, Ιμπάρμπο!

"Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση" λέει η παροιμία. Αυτό ακριβώς υποπτεύονται κάποιοι ότι ισχύει στις κλοπές των σπιτιών του Τσόρι Ντομίνγκες και του Βίκτορ Ιμπάρμπο, τις οποίες δεν θεωρούν καθόλου... τυχαίες.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το βραδάκι της Δευτέρας έγινε η μπούκα στο σπίτι του Αργεντινού άσου των "ερυθρολεύκων" στην περιοχή της Βούλας, ενώ μετά από περίπου 24 ώρες ακολούθησε ανάλογη εισβολή σε εκείνο του Κολομβιανού άσου των "πρασίνων".

Τα δύο σπίτια βρίσκονται στην ίδια περιοχή (στη Βούλα) σε ακτίνα 1,5 χιλιομέτρου! Επίσης, για όσους δεν το γνωρίζουν, μπορεί να φορούν διαφορετικές φανέλες, αλλά έχουν κοινές παρέες και κοινά στέκια στα Ν. Προάστια.

Στο ευρύτερο περιβάλλον τους, επίσης, υπάρχουν κοινά σημεία αναφοράς. Κι αυτό συζητείται πλέον στις αρμόδιες αρχές, ενώ προς τα εκεί έχουν στραφεί και οι έρευνες τις τελευταίες ώρες...

Οι... ποντικοί που τρύπωσαν στα σπίτια των δύο Λάτιν άσων και τα... σήκωσαν είχαν αναλυτική ενημέρωση. Για το πού θα πάνε, πότε, ποιος μένει πού, τι ώρα θα λείπει από το σπίτι, μέχρι και τα ακριβή σημεία αναζήτησης. Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, οι διαρρήκτες είχαν πλήρη εικόνα για τα πάντα. Μπούκαραν όταν οι δύο παίκτες απουσίαζαν από τα σπίτια τους, μαζί με τις οικογένειές του.

Στην περίπτωση του Τσόρι γνώριζαν πως να απενεργοποιήσουν το συναγερμό, ότι υπήρχαν μετρητά, ενώ άδειασαν και τις ντουλάπες, καθώς στην Ελλάδα της κρίσης ακόμη και τα ακριβά ρούχα έχουν πέραση στα στέκια των κλεπταποδόχων.

Κάτι ανάλογο έγινε και στην περίπτωση του Ιμπάρμπο. Επειδή δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο, το σήκωσαν και το πήραν μαζί τους, μπήκαν από την κρεβατοκάμαρα, έκλεψαν, επίσης, ότι ρούχο αξίας υπήρχε. Μιλάμε για μελετημένα με κάθε λεπτομέρεια κι όχι “τυφλά” χτυπήματα.

Οι έρευνες, λοιπόν, στρέφονται σε κοινές παρέες, αλλά και σε κοινά στέκια των δύο ποδοσφαιριστών. Για όσους δεν το γνωρίζουν, πολλοί από τους παίκτες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού που μένουν στα Νότια Προάστια, συχνάζουν στα ίδια μέρη, κάποια από αυτά, μάλιστα, τα επισκέπτονται συχνά στη διάρκεια της εβδομάδας.

Έχει παρατηρηθεί ουκ ολίγες φορές παρέες με παίκτες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού να συνυπάρχουν σε ίδια μέρη και να κάθονται σε διπλανά τραπέζια. Κάποιοι από αυτούς έχουν και κοινά πρόσωπα στον περίγυρο.

Αυτό, φυσικά, δεν είναι απαραίτητα κακό, απλά αναζητείται ο αδύναμος κρίκος. Μπορεί δηλαδή κάποιος επιτήδειος να έχει προσεγγίσει πρόσωπο που κινείται κοντά στους δύο παίκτες, να έχει αποσπάσει πληροφορίες έστω και με πλάγιες μεθόδους και να τις διοχέτευσε κατά το δοκούν.

Περιττό να αναφέρουμε ότι ο τρόπος που έγιναν οι κλοπές στα σπίτια των δύο ποδοσφαιριστών έχει πολλές ομοιότητες και όλα δείχνουν πως έγιναν από την ίδια συμμορία.

Τις τελευταίες ώρες υπήρξε η πληροφορία πως οι έρευνες πλέον έχουν περιοριστεί προς συγκεκριμένη κατεύθυνση και πως σύντομα μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις που θα ξαφνιάσουν τους δύο ποδοσφαιριστές και όχι μόνο... Βέβαια και οι ίδιοι δεν είναι άμοιροι ευθυνών, από τη στιγμή που, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, δεν είχαν πάρει τα μέτρα τους και δεν φρόντισαν να “οπλίσουν” τους συναγερμούς στα σπίτια τους, ώστε να αποθαρρύνουν τους εισβολείς...

ΓΕΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπήκαν στην κρεβατοκάμαρα του Ιμπάρμπο!
Ληστεία Αλά Ιταλικά στο σπίτι του Τσόρι

News 24/7

24MEDIA NETWORK