Ο ανασχηματισμός δεν "ακουμπάει" τον Βασιλειάδη...

Οι πληροφορίες από το κυβερνητικό στρατόπεδο αναφέρουν ότι ο Γιώργος Βασιλειάδης θα μείνει στη θέση του στον επόμενο ανασχηματισμό και δεν θα μετακινηθεί σε άλλο υπουργείο.

Κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Μορφωτικών Υποθέσεων με θέμα "Ευρωπαϊκές Πολιτικές για την άθληση και την ηθική/δεοντολογία στον αθλητισμό. Η συμβολή της Ελλάδας και το πλαίσιο ανάληψης δράσεων" ,ενημέρωση από τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη,Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 (EUROKINISSI/Γιώργος Κονταρίνης)
Κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Μορφωτικών Υποθέσεων με θέμα "Ευρωπαϊκές Πολιτικές για την άθληση και την ηθική/δεοντολογία στον αθλητισμό. Η συμβολή της Ελλάδας και το πλαίσιο ανάληψης δράσεων" ,ενημέρωση από τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη,Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 (EUROKINISSI/Γιώργος Κονταρίνης) EUROKINISSI

Ο ανασχηματισμός που όπως όλα δείχνουν θα λάβει χώρα το αργότερα μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018 δεν θα συμπεριλάβει τον Γιώργο Βασιλειάδη.

Οι πληροφορίες τόσο από το Μέγαρο Μαξίμου όσο και από το Μαρούσι (εκεί δηλαδή που εδρεύει το Υφυπουργείο Αθλητισμού) αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει κανέναν λόγο να αλλάξει το υπουργό του μεσούσης μάλιστα του καλύτερου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος των τελευταίων χρόνων.

Ετσι και αλλιώς ο Βασιλειάδης έχει δρομολογήσει μία σειρά από σημαντικά νομοθετήματα για το διάστημα μέχρι τον προσεχή Ιούνιο και επιθυμεί να είναι αυτός που θα τα φέρει προς ψήφιση στη Βουλή.

Ενα εξ' αυτών θα είναι, όπως έχει ήδη αναφέρει το Contra.gr, το σχέδιο νόμου που θα αλλάζει τα πάντα στα μέτρα ασφαλείας στα ελληνικά γήπεδα και θα απαλλάσει την ΕΛΑΣ από πολλές και βαριές ευθύνες.

Στοχος, δε, είναι το συγκρεκριμένο σχέδιο να αποτελέσει νόμο του κράτους πριν από το πρώτο ντέρμπι της Superleague στο δεύτερο γύρο κάτι που σημαίνει ότι η εφαρμογή του θα είναι άμεση. Στόχος που πάντως είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK