Ο αντί-Μιλιβόγεβιτς και ο Χουάντερσον που αρέσει...

Τι τρέχει κι από πότε με Μαξίμοβιτς και Ολυμπιακό, η... σχέση του με Μιλιβόγεβιτς και η "σφήνα" ΠΑΟΚ. Επίσης σε ποια της Big 4 προτάθηκε αλλά και σε ποιόν πρόεδρο κάνει γκέλ ο Χουάντερσον του Ηρακλή, ο οποίος μπήκε στην... βιτρίνα για πώληση.

Ο αντί-Μιλιβόγεβιτς και ο Χουάντερσον που αρέσει...

Αλιεύσαμε κι από τον σημερινό αθλητικό Τύπο παρασκηνιακές και ρεπορταζιακές ειδήσεις που μας έκαναν γκέλ και σας τις παρουσιάζουμε...

ΧΟΥΑΝΤΕΡΣΟΝ, ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΣΕ ΠΑΟ, ΚΑΝΕΙ ΓΚΕΛ ΣΕ ΣΑΒΒΙΔΗ

Τα χρέη πνίγουν τον Ηρακλή και ο... Χουάντερσον μπορεί να τους δώσει μια οικονομική ανάσα. Σύμφωνα , λοιπόν, με την παρασκηνιακή στήλη “Χατ Τρικ” , της “Goalnews”, στον “Γηραιό” καίγονται για να πουλήσουν τον Βραζιλιάνο κίπερ στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο αφού το καλοκαίρι του 2017 λήγει το συμβόλαιο του.

Στη... βιτρίνα πρός πώληση βρίσκονται και οι Λάμπρου, Σαραμαντάς αλλά προτεραιότητα δίνεται στον Χουάντερσον, παρότι γνωρίζουν πως επειδή θα υπάρχει το 6μηνο που μπορεί να διαπραγματευτεί μόνος του με άλλη ομάδα, τα δικά τους ανταλλάγματα θα είναι από μικρά ως...ψίχουλα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της “Goalnews” o 33χρονος Βραζιλιάνος τερματοφύλακας έχει ήδη προταθεί στον Παναθηναϊκό ενώ κάνει γκέλ και στον ΠΑΟΚ. Ειδικά μετά την πρόσφατη εντυπωσιακή εμφάνισή του στην Τούμπα, όπου περιόρισε σχεδόν μόνος του(με 8 αποκρούσεις) την ήττα του Ηρακλή στο 1-0.

Στο συγκεκριμένο μάτς, σύμφωνα με την πιάτσα των agents, o Χουάντερσον εντυπωσίασε τον Σαββίδη!! Κι αυτό μπορεί να λέει πολλά. Θυμίζουμε πάντως πως στο ρόστερ του ΠΑΟΚ υπάρχει ο Γλύκος (παραμένει σε εκκρεμότητα το θέμα της ανανέωσης του). Ο Μπρκιτς που ήρθε το καλοκαίρι, ο διεθνής με την Νέων Σιαμπάνης και ο παροπλισμένος Βελλίδης...

Ο ΜΑΞΙΜΟΒΙΤΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙ-ΜΙΛΙ ΕΝΩ ΤΟΝ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ!

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς έχει τις τελευταίες ημέρες την... τιμητική του στα ρεπορτάζ των ελληνικών εφημερίδων. Ως στόχος του Ολυμπιακού, του οποίου κι απόψε θα βρεθεί αντίπαλος με την Αστάνα. Ο 21χρονος αμυντικός χαφ είναι και σήμερα “θέμα” σε δυο αθλητικές εφημερίδες.

Η στήλη “Κλικαδόρος” της “Livesport” αναφέρει πως είναι ο διάδοχος του Μιλιβόγεβιτς στην εθνική Σερβίας ενώ ήταν και συμπαίκτης του Ζντίελαρ στην ομάδα U20 που πήρε το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Και πως το φλέρτ του με τον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να προχωρήσει πριν απο το καλοκαίρι, που μένει ελεύθερος από την ομάδα του Καζακστάν. Και για την περίπτωση που φύγει ο “Μιλι” από το λιμάνι, θα συμπλήρωνα εγώ.

Για να μην μπερδευτείτε πάντως οι δύο Σερβοι δεν ανήκουν στο ίδιο μανατζερικό γραφείο και δη στου Ραμαντάνι που έχει άριστες σχέσεις με τον Μαρινάκη. Βέβαια οι Σέρβοι μάνατζερ λειτουργούν ως κανάλι και συνεργάζονται άψογα.

Αναφορά στον Μαξίμοβιτς κάνει και η “Sportday”, που είχε αποκαλύψει μάλιστα το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σερβο αμυντικό μέσο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας τον Μαξίμοβιτς κάνουν σκάουτινγκ οι “ερυθρόλευκοι” εδώ και ένα χρόνο για να διαπιστώσουν αν είναι έτοιμος για το επίπεδό τους. Σύμφωνα μάλιστα με την “Sportday” τον Μαξίμοβιτς τσεκάρει και ο ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK