O Aραβίδης επιμένει και κάνει υπομονή

Αν και οι προτάσεις δεν του λείπουν, ο Χρήστος Αραβίδης δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το που θα συνεχίσει την καριέρα του μετά τη φυγή του από την ΑΕΚ. Γιατί εξαντλεί τα περιθώρια.

ΑΕΚ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΑΡΑΒΙΔΗΣ
aravidis ICON

Φτάνουμε στα τέλη του Αυγούστου, η μεταγραφική περίοδος οδεύει σιγά-σιγά προς το τέλος της αλλά ο Χρήστος Αραβίδης δεν έχει εντοπίσει ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Και όμως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι προτάσεις δεν του έχουν λείψει, κάθε άλλο θα έλεγε κανείς. Ο Ελληνας στράικερ όμως θέλει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να βρει ένα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο συμβόλαιο.

Αυτό προφανώς θα έρθει από το εξωτερικό καθώς τα όρια της ελληνικής αγοράς είναι συγκεκριμένα. Οι κεραίες του παίκτη (ο οποίος δεν έχει μόνιμο ατζέντη) παραμένουν ανοικτές και λαμβάνουν κάθε πιθανό και απίθανο σήμα από όπου και αν προέρχεται.

Η περίπτωση να παραμείνει ο παίκτης στην Ελλάδα δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί κιόλας. Οι προτεραιότητες του 30χρονου στράικερ όμως είναι συγκεκριμένες και δεν αφορούν τη χώρα μας.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK