Ο διάλογος Ρεχάγκελ-Ρουβά που "έριξε" την αίθουσα από τα γέλια

Ο Όθωνας του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο δημοφιλής τραγουδιστής προσέφεραν το highlight της εκδήλωσης που διοργανώθηκε πριν από το ματς της Εθνικής '04 με τους παλαίμαχους της Ίντερ στο Ηράκλειο.

Ποδοσφαιροκουβέντα περιμέναμε, σε... τηλεοπτική εκπομπή για τα μυστικά της μακροζωίας εξελίχθηκε η παρουσίαση του φιλικού που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο μεταξύ των Πρωταθλητών Ευρώπης του 2004 και των Παλαιμάχων της Ίντερ.

Πώς φτάσαμε εκεί; Μετά από ερώτηση του Σάκη Ρουβά προς τον Ότο Ρεχάγκελ. Ο δημοφιλής τραγουδιστής απευθύνθηκε στον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή και ζήτησε να μάθει τον τρόπο που διατηρείται τόσο νέος.

Ο Γερμανός είχε έτοιμη την απάντησή του, γιατί διαφορετικά το βράδυ θα είχε κρεβατομουρμούρα. Τι αποκρίθηκε; "Είμαι παντρεμένος με την ίδια γυναίκα εδώ και 40 χρόνια".

Η απάντηση ικανοποίηση τον Ρουβά, ο οποίος συναίνεσε λέγοντας πως "πολύ ωραία και 'γω παντρεύομαι την πιο ωραία γυναίκα. Ελπίζω πλέον να σας ξεπεράσω"...

Ν.Γ.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.