Ο διάλογος Ρεχάγκελ-Ρουβά που "έριξε" την αίθουσα από τα γέλια

Ο Όθωνας του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο δημοφιλής τραγουδιστής προσέφεραν το highlight της εκδήλωσης που διοργανώθηκε πριν από το ματς της Εθνικής '04 με τους παλαίμαχους της Ίντερ στο Ηράκλειο.

Ποδοσφαιροκουβέντα περιμέναμε, σε... τηλεοπτική εκπομπή για τα μυστικά της μακροζωίας εξελίχθηκε η παρουσίαση του φιλικού που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο μεταξύ των Πρωταθλητών Ευρώπης του 2004 και των Παλαιμάχων της Ίντερ.

Πώς φτάσαμε εκεί; Μετά από ερώτηση του Σάκη Ρουβά προς τον Ότο Ρεχάγκελ. Ο δημοφιλής τραγουδιστής απευθύνθηκε στον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή και ζήτησε να μάθει τον τρόπο που διατηρείται τόσο νέος.

Ο Γερμανός είχε έτοιμη την απάντησή του, γιατί διαφορετικά το βράδυ θα είχε κρεβατομουρμούρα. Τι αποκρίθηκε; "Είμαι παντρεμένος με την ίδια γυναίκα εδώ και 40 χρόνια".

Η απάντηση ικανοποίηση τον Ρουβά, ο οποίος συναίνεσε λέγοντας πως "πολύ ωραία και 'γω παντρεύομαι την πιο ωραία γυναίκα. Ελπίζω πλέον να σας ξεπεράσω"...

Ν.Γ.

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.