Ο ηλεκτρικός προκαλεί τεράστιο πρόβλημα στον Ολυμπιακό!

Μεγάλη αναμένεται να είναι η ταλαιπωρία για τους φίλους του Ολυμπιακού που θα θελήσουν να δουν από κοντά τις αναμετρήσεις με την Μακάμπι και την Γιουνγκ Μπόις σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο αντίστοιχα.

Την Πέμπτη (24/11), ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος έχει στάση εργασίας από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας, κάτι που αναμένεται να προκαλέσει τεράστιο πρόβλημα για τους φίλους του Ολυμπιακού.

Βλέπετε οι "ερυθρόλευκοι" δίνουν αγώνες τόσο σε ποδόσφαιρο όσο και σε μπάσκετ το βράδυ της Πέμπτης σε "Καραϊσκάκη" και ΣΕΦ με Γιουνγκ Μπόις και Μακάμπι αντίστοιχα.

Όμως τα ματς είναι στις 22.05 (ποδόσφαιρο) και στις 19.45 (μπάσκετ). Οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά λοιπόν που θα θελήσουν να δουν από κοντά τον αγώνα του Καραϊσκάκης θα έχουν μεγάλο πρόβλημα αφού δεν θα έχει ηλεκτρικό τη συγκεκριμένη ώρα. Επομένως η μόνη λύση θα είναι αμάξι, λεωφορείο ή ταξί, με τους δρόμους, όπως είναι λογικό, να έχουν και τρομερή κίνηση!

Τουλάχιστον οι φίλοι του μπάσκετ θα μπορέσουν να πάνε μεν με την ησυχία τους, όμως θα έχουν πρόβλημα κατά την επιστροφή!

Podcasts

Οι 2 Κοντροί #4: Προκρίνεται ο Ολυμπιακός;

Γιάννης Φιλέρης και Θανάσης Κρεκούκιας αφήνουν για λίγο στην άκρη τους τσακωμούς στον αέρα των '2 Κοντρών' και αναλύουν τις πιθανότητες του Ολυμπιακού για την πρόκριση στο παγωμένο Κίεβο.