Ο Κάκος έκανε έξαλλο τον Καλόν!

Τα άκουσε για τα καλά ο πρώην διεθνής ρέφερι απο τον επιθετικό απο την Σιέρα Λεόνε (και πρώην της ΑΕΚ), επειδή αρνήθηκε οφθαλμοφανές πέναλτι υπέρ της Ίντερ, σε μαρκάρισμα που του έκανε ο Νταμπίζας! Λίγα λεπτά μετα πάντως ο Καλόν άνοιξε το σκορ

Ο Κάκος έκανε έξαλλο τον Καλόν!

Φιλικό φιλικό το παιχνίδι στο Ηράκλειο, μεταξύ Ελλάδας(Legent) 2004 και Ίντερ Forever αλλά οι διαμαρτυρίες για τη διαιτησία δεν έλειψαν, όπως και οι δυνατές μονομαχίες!

Στο 18ο λεπτό ο διαιτητής της αναμέτρησης Τάσος Κάκος δεν καταλόγισε οφθαλμοφανές -είναι η αλήθεια- πέναλτι υπέρ της Ιντερ, αφού ο Νίκος Νταμπίζας "κλάδεψε" τον Μοχάμεντ Καλόν -οριακά- μέσα στην περιοχή.

Ο Κερκυραίος έδειξε "παίζετε" και ο βετεράνος επιθετικός απο την Σιέρα Λεόνε (που για ένα φεγγάρι πέρασε απο την ΑΕΚ, με πρόεδρο τον Ντέμη Νικολαίδη), μη μπορώντας να πιστέψει ότι δεν δόθηκε τίποτα στη φάση, άρχισε τον εξάψαλμο στον πρώην διεθνή ρέφερι ο οποίος, θέλοντας και μη, θυμήθηκε στιγμές της δικής του καριέρας στα ελληνικά γήπεδα.

Λίγο πιο πριν ήταν ο Μάρκο Ματεράτσι που είχε ξεσπάσει σ' έναν από τους δύο βοηθούς, επ[ειδή δεν καταλόγισε ένα οφσάιντ. Στο 38΄πάντως ο Καλόν άνοιξε το σκορ για την Ίντερ, με... γκολ σπουδαίου εν ενεργεία στράικερ.

Για την ιστορία και μπροστά σε περίπου 15.000 θεατές στο "Παγκρήτιο", οι δυο ομάδες ξεκίνησαν με τις εξής ενδεκάδες:

Ελλάδα 2004:Χαλκιάς, Σειταρίδης, Νταμπίζας, Δέλλας, Φύσσας, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Χαριστέας, Τσιάρτας, Καραγκούνης, Παπαδόπουλος.

Ίντερ Forever:Τόλντο, Ζανέτι, Μπιάνκι, Καλόν, Καρμπόνε, Ντακούρ, Ματεράτσι, Κίβου, Σουάσο, Γεωργάτος, Κολονέζε.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK