Ο "καβγάς" ήταν για τα... πατατάκια

Αυτή ήταν η βασική "διαφωνία" του Γιάννη Βρέντζου και του Μάκη Γκαγκάτση στη συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη που έγινε το βράδυ της Τετάρτης και διέρρευσε την Πέμπτη, παρόντος του Μηνά Λυσάνδρου. Διαβάστε την ατάκα που ακούστηκε.

In this image taken on July 30, 2012, from left, Poore Brothers Habanero, Route 11 Chips Chesapeake Crab, and Boulder Canyons Red Wine Vinegar, potato chips are shown in Concord, N.H. (AP Photo/Matthew Mead)
In this image taken on July 30, 2012, from left, Poore Brothers Habanero, Route 11 Chips Chesapeake Crab, and Boulder Canyons Red Wine Vinegar, potato chips are shown in Concord, N.H. (AP Photo/Matthew Mead) AP

Η μυστική συνάντηση του Γιώργου Βασιλειάδη με τους παράγοντες των τριών ισχυρών του ελληνικού ποδοσφαίρου διέρρευσε. Πώς και γιατί μικρή σημασία έχει.

Περισσότερο ενδιαφέρον είχε τι συνέβη εντός των τεσσάρων τειχών.

Διότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού κάλεσε τους εκπροσώπους των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ με σκοπό να βρεθεί η λύση εκείνη που θα οδηγήσει σε μια εκεχειρία. Μια εκεχειρία που θα βολέψει όλους και θ' αποτρέψει, ενδεχομένως, τις καταστροφικές συνέπειες για το ελληνικό ποδοσφαίρου.

Στη διάρκεια της κουβέντας οι (εντός ορίων) διαφωνίες και οι αντιπαραθέσεις δεν έλειψαν. Ιδίως σε ό,τι είχε να κάνει με τον Γιάννη Βρέντζο από τη μία και τον Μάκη Γκαγκάτση από την άλλη.

Ούτως ή άλλως, το ψυχροπολεμικό κλίμα μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ έχει αποτυπωθεί πολλάκις σε διάφορα πεδία (δηλώσεις, social media, δικαστικές αίθουσες).

Μέχρι και για... ένα μπολ πατατάκια αντιπαρατέθηκαν, μεταξύ σοβαρού και αστείου, οι δύο τους.

Όταν ο Γιάννης Βρέντζος βρήκε το εν λόγω μπολ και το πήρε μπροστά για να φάει ένα, ακούστηκε ο Μάκης Γκαγκάτσης να λέει: "δεν χορτάσατε 20 χρόνια, αφήστε και σε μας κανένα".

Φυσικά οι παρευρισκόμενοι γέλασαν, αφού κατάλαβαν πως επρόκειτο γι' αστείο.

Αν ήταν με ρίγανη, ok...

Γ.Ζ

News 24/7

24MEDIA NETWORK