Ο ορισμός του Γκόντα έχει τη σημασία του...

Αν και μόνο ένας εκ των τεσσάρων διαιτητών που είχαν προσφύγει και δικαιωθεί από το ΑΣΕΑΔ ορίστηκε σε αγώνα της Stoiximan.gr Basket League, είναι ξεκάθαρο πως ΕΟΚ/ΚΕΔ αρχίζουν να... καλμάρουν!

Ο Σπύρος Γκόντας θα σφυρίξει στον αγώνα του Κολοσσού με τον Κόροιβο!

Πού ακριβώς κρύβεται η είδηση; Στο ονοματεπώνυμο του διεθνούς διαιτητή, ο οποίος για πρώτη φορά εφέτος θα διευθύνει αγώνα της Stoiximan.gr Basket League.

Ο Γκόντας ήταν από την ομάδα των τεσσάρων που είχαν προσβάλει τον αποκλεισμό τους από τους... πίνακες της ΚΕΔ, είχαν καταθέσει προσφυγή σε ΑΣΕΑΔ (και πολιτικά δικαστήρια) και δικαιώθηκαν.

Την Τετάρτη έγινε συνάντηση των δύο με την ηγεσία της Κεντρικής Επιτροπής, συζητήθηκε το θέμα και σε ένδειξη καλής θέλησης, ο Γκόντας βρέθηκε στους ορισμούς.

Μια κίνηση που αν μη τι άλλο αποτυπώνει την οπισθοχώρηση της Ομοσπονδίας ελέω του φόβου που έχει φέρει στους κύκλους της η προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια.

Στην επόμενη αγωνιστική, μετά τη διακοπή λογικά, θα πάρουν θέση και οι Φούφης, Κορομηλάς, Παπαπέτρου. Μέχρι τότε υπάρχει χρόνος ν' αμβλυνθούν περισσότερο οι αντιθέσεις.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.